WhatsApp’tan bir çok kullanıcıyı sevindiren özellik

0
132 Okunma

Dünya çapında yüz milyonlarca insan tarafından kullanılan sohbet, telefon ve fotoğraf paylaşım uygulaması WhatsApp kullanıcılarını memnun etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Firma bugün yeni özelliği ile gündeme geldi. Gelen bilgilere göre şirket aynı WhatsApp hesabını iki farklı telefonda kullanmaya imkan tanıyacak.

WhatsApp hesabı iki farklı telefonda kullanılabilecek

Geçen yıl yayınlanan bir güncelleme sayesinde WhatsApp kullanıcıları, platformu WhatsApp Web üzerinden telefonlarında ve masaüstü cihazlarında aynı anda kullanabiliyor. Üstelik kullanıcıların bağlı telefonun WhatsApp Web’i kullanabilmesi için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacına gerek kalmadan.

whatsapp-tan-bir-cok-kullaniciyi-sevindiren-ozellik-1

Ancak masaüstü ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları için bu faydalı güncellemeye rağmen, WhatsApp müşterileri aynı hesabı ve telefon numarasını akıllı telefonlarında ve tabletlerinde aynı anda kullanamıyor. Şirket bu duruma çözüm getirmek için yeni özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu özellik sayesinde aynı WhatsApp hesabı iki farklı telefonda veya tablette kullanılabilecek.

Özelliğin ne zaman kullanıcılara ulaşacağı ile ilgili henüz net bir açıklama bulunmuyor. Son olarak WhatsApp’ın açıklamasına göre çoklu cihaz sistemi aşağıdaki özellikleri desteklemiyor:

  • Bağlı cihazlarda mevcut konumu görüntüleme
  • Bağlı cihazlarda toplu mesaj listeleri oluşturma ve toplu mesaj listelerini görüntüleme
  • WhatsApp Web’de bağlantıların önizlemesini gösteren mesajlar gönderme
  • Birincil cihazınızın iPhone olması durumunda, bağlı cihazlardaki sohbetleri temizleme veya silme
  • Telefonlarında WhatsApp’ın çok eski bir sürümü yüklü olan kişilere mesaj gönderme veya bu kişileri arama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz