Spotify’da gizli oturum nasıl açılır?

0
2.998 Okunma
spotify gizli oturum 2

Dijital müzik platformu Spotify, sadece müzik dinlemek için değil sosyal medya gibi arkadaşlarınız etkileşim kurmak içinde kullanılıyor. Yıllar önce MSN platformunda popüler olan dinlediğini sergileme özelliği ise uzun süredir platformda kullanılıyor. Geniş bir arkadaş çevresine sahipseniz ve Spotify üzerinden takipleşiyorsanız dinlediklerinizi her zaman paylaşmak istemiyor olabilirsiniz. Spotify gizli oturum tam olarak bu konuda size hizmet ediyor.

Spotify gizli oturum ile dinlediklerinizi gizleyin

podcast

Çevreniz tarafından çok beğenilen bir müzik zevkiniz olabilir. Fakat her zaman mükemmel müzikler dinlemek zorunda değilsiniz. Bazen listelerin dışına çıkmak ya da herkesten gizlemek istediğiniz bir şeyler dinlemek isteyebilirsiniz. Bu durumda Spotify size gizli oturum ile destek veriyor. Hesabınızı istediğiniz süre boyunca bu oturum ile kullanabilirsiniz. Otumunuzu gizli olarak ayarladığınızda takipçiler ne dinlediğinizi görmezler. Üstelik sadece birkaç adım ile gerçekleştirmek mümkün.

  • Spotify uygulamasına girin.
  • Profilinizi açarak ayarlar simgesine dokunun
  • Ekranı aşağı kaydırdığınızda “Sosyal” kategorisi altında “Gizli oturum” seçeneğini göreceksiniz.
  • “Gizli oturum” butonunu aktifleştirdiğinizde dinlediklerinizi takipçilerin göremeyecek.

Spotify güncel abone sayısını açıkladı; Yüzde yirmi arttı

Manuel olarak aktifleştireceğiniz bu özellik profilinizi daha özel hale getirecek. Sosyal olarak faaliyet sürdürdüğünü Spotify hesabınızda; daha sonra oturum seçeneğiniz değiştirerek dinlediğiniz şarkıları paylaşabilirsiniz. Müzik zevkinizi paylaşmak istemediğiniz ya da anlık olarak gizlemek istediğiniz durumlarda bu özelliği ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Sosyal medya da sıklıkla paylaşılan müzik platformu Spotify’da siz hesabınızı nasıl kullanmayı tercih ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz