Spotify Karaoke zevkini cebinize taşıyor! İşte yeni özellik

0
424 Okunma
Spotify Karaoke

Spotify gençleri heyecanlandıracak yepyeni bir özellik yayınladı. En sevdiğiniz parçalara arkadaşlarınız ile eşlik edebileceğiniz karaoke; artık bir tık uzağınızda. İşte Spotify Karaoke özelliği hakkındaki tüm detaylar.

WhatsApp görüntülü sohbetlere Avatar özelliği geliyor

Spotify yeni Karaoke özelliği ile eğlence her zaman seninle!

Spotify Karaoke

Arkadaş ortamlarının vazgeçilmez eğlencesi, solo müzik sevenlerin gözdesi karaoke için artık mekan bakmanıza gerek kalmadı. Müzik platformu Spotify bu eğlenceyi telefonlarınıza taşıyor. Üstelik özelliği kullanmak için ücretli abonelik sahibi olmanıza da gerek yok. Evet, bu özellik her kullanıcı için erişebilir halde olacak. Henüz küresel olarak kullanımı başlamayan özellik bazı telefonlara gelmeye başladı.

Spotify Karaoke özelliği nasıl kullanılır?

Spotify Karaoke

Güncelleme sonrası tüm dünyada kullanabileceğiniz özelliğin sizin cihazınız için aktif olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bunun için birkaç adım yeterli. Herhangi bir müziği dinlerken ekranı aşağı kaydırarak şarkı sözleri bölümünde yer alan “mikrofon” düğmesini kontrol edebilirsiniz. Bu alan ekranınızın sağ üst köşesinde yer alacak. Aynı şekilde masaüstü tarafında da bulunan özellik, sağ alt köşede yer alan mikrofon düğmesi ile kullanılıyor.

İşte bu kadar kolay. Henüz tüm dünya için aktif hale getirilmeyen özellik Android ve iOS cihazlar için yayınlanmış durumda. Bir TikTok kullanıcı tarafından fark edilen özellik kullanıcıların ilgisini çekti. Henüz birçok kişi için aktif edilmeyen özelliğin hiçbir ücret karşılığı olmadan yayınlandığını yeniden hatırlatalım.

Eğlenceli yaz akşamlarında artık Karaoke zevki her an yanınızda. Spotify Karaoke şu an bizim kullandığımız cihaz için aktif hale gelmiş olarak görünmüyor. Peki senin cihazından aktif mi? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutma!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz