WhatsApp görüntülü sohbetlere Avatar özelliği geliyor

0
102 Okunma

Mesajlaşma platformu WhatsApp özelliklerini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Birçok sosyal medya platformunda kullanılan Avatar kullanma özelliğinin yeni adresi WhatsApp olacak. İşte görüntülü sohbetlerinize neşe katacak özellik hakkındaki detaylar.

Facebook, Discord’a benzeyecek!

WhatsApp görüntülü sohbetleri Avatar ile yapabileceksiniz

WhatsApp emojiler konusunda uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor. iOS tarafında yaygın olarak kullanılan bu küçük karakterler; Android cihazlara WhatsApp ile 2017 yılında gelmişti. Bu konuda ki çalışmalarını devam ettiren platform Bitmoji/Memoji kavramları üzerinde gelişme sağladı. Şimdi bu çalıştığı alanları insanların daha aktif kullandığı bir alana taşımayı planlayan platform Avatar özelliğini geliştiriyor.

Whatsapp Avatar

Konu hakkında bilgilendirme sunan WABetaInfo, özellik ile ilgili bir ekran görüntüsü paylaştı. Yukarıdan inceleyebileceğiniz ekran görüntüsünde bir görüntülü sohbet öncesi “Avatar’a geç” ibaresi yer alıyor. Bu yeni bildirim demek oluyor ki geliştirme süreci tamamlandığında görüntülü sohbetlerimizi Avatar kullanarak yapabileceğiz. Bu yeni özellik müjdesi beraberinde Avatarları kullanarak birbirimize mesaj gönderebileceğimiz dönemlere de ışık tutuyor. Tüm bu geliştirme sürecinin tamamlanmasının ardından kendi avatarınızı düzenleyerek mesajlaşma ve aramalarda aktif olarak kullanabileceksiniz. Fakat bu gelişmelerin yakın tarihte gerçekleşmesi pek olası görünmüyor. Henüz bir Avatar altyapısının olmaması bunun bir işareti. Geliştirme ve test sürecinden sonra özelliğin küresel olarak yayılması bekleniyor.

Henüz geliştirme aşamasında olan özellik ile ilgili fazla ayrıntı bulunmuyor. Ayrıca kullanıcılara ne zaman sunulacağı ve iOS ya da Android cihazlardan hangisine daha önce geleceği de kesin değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz