Spotify yeni özelliğini açıkladı!

0
455 Okunma

Dünyanın pek çok yerinden kullanıcıya sahip olan popüler müzik uygulaması Spotify, yeni özelliğini açıkladı. Kullanıcılarına yeni deneyimler sunup memnuniyetlerini artırmak isteyen uygulama bu bağlamda sürekli olarak güncellemeye gidiyor. Platformun yeni güncellemesi ise uygulama içindeki şarkıların kliplerini göstermek oldu. Peki bu özellik nasıl kullanılır? İşte detaylar…

 Artık Spotify şarkılarına klip ekleyebilme özelliği geliyor!

Geçtiğimiz günlerde Spotify’ın Küresel Tüketici Deneyimi Başkanı Sten Garmark uygulama hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalara göre artık sanatçılar Spotify’a yükledikleri şarkılara klip ekleyebilecek. Yalnız  bu özellik henüz test aşamasında.

spotify klip

Gelen son bilgilere göre bu özelliğe yalnızca İngiltere, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Brezilya, Kolombiya, Filipinler, Kenya ve Endonezya gibi ülkelerde erişim sağlanabiliyor. Yani sadece oradaki Spotify kullanıcıları klip ekleme, izleme gibi yeniliklere erişebiliyor. Güncellemenin Türkiye’ye ne zaman geleceği ise henüz bir netlik kazanmış değil. İlerleyen günlerdeki açıklamalara göre durum netlik kazanacak.

Peki Spotify’a gelen klip özelliği nasıl izlenebilecek?

Uygulama içindeki istediğiniz şarkının klibini izleyebilmek için öncelikle müziğin çalındığı ekrana gitmeniz gerekiyor. Daha sonra orada bulunan “Videoya Geç” yazan kısma basmanız yeterli olacak. Böylelikle istediğiniz şarkı başa saracak ve şarkının klibi oynamaya başlayacak. Klibi izlemek istemediğiniz ve sese geri dönüş yapmak istediğinizde ise “Sese Geç” butonuna basmalısınız. Bu işlemi yaptığınızda uygulamanız tekrardan eski görünümüne geri dönecek. Ancak bu özelliği kullanabilmek klibini izlemek istediğiniz şarkının bir klibi olması gerekiyor.

Xiaomi, yeni katlanabilir telefonuyla geliyor!

Bazı yerlerde dünyaca ünlü sanatçılardan olan Asake, Ice Spice, Ed Sheeran gibi kişilerin şarkılarında klip özelliğinin olduğu ve bu özelliğin kullanılabildiği görüldü. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce uygulamaya gelen bu özellik kullanıcıları memnuniyetini arttıracak mı? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz