Xiaomi, yeni katlanabilir telefonuyla geliyor!

0
1.256 Okunma

Xiaomi, yeni MIX Fold 4 modeli ile katlanabilir telefon pazarını domine etmeyi amaçlıyor. Ortaya çıkan sızıntılara göre, cihaz kendinden önceki modellere göre önemli iyileştirmeler sunacak. Akıllı telefon sektöründe büyük ses getiren gelişmenin, bu pazardaki rekabete yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Markanın MIX Fold serisini Çin dışında satmadığı bilinse de, son modeli için bir istisna yapabileceği konuşuluyor. İşte tüm detaylar…

Xiaomi, katlanabilir MIX Fold 4 ile geliyor!

Gelen ilk bilgiler, MIX Fold 4’ün malzeme kalitesi anlamında büyük bir iyileştirme alacağını gösteriyor. Cihaz artık çok daha sert bir gövdeye sahip olacak ve açılıp kapanma sistemi stabil hale getirilecek. Böylece ekranda ortaya çıkan izlerin de minimuma indirilmesi bekleniyor. Telefonun işlemcisi ise Snapdragon 8 Gen 3 olacak. Oldukça tutulan bu işlemcinin sunacağı performans, birçok kullanıcıyı memnun edecek gibi görünüyor.

Xiaomi MIX Fold 4-1
Akıllı telefonun tam 16 GB RAM kapasitesine sahip olacağı da konuşuluyor. Bu kapasitenin bir mobil cihaz için gayet yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Depolama alanı 1 TB olarak öne çıkarken, batarya seviyesinin 5000mAh değerinde olacağı öngörülüyor.

50 megapiksellik ana kamerasının tüm özellikleri şu an için belli olmasa da, önceki modellere büyük fark atacağı tahmin edilmekte. Ürünün getirdiği en büyük yeniliklerden biri ise, sunduğu çift taraflı uydu iletişimi diyebiliriz. Bu özellik, birçok amiral gemisi telefonda halen mevcut değil. Ek olarak, cihazın su geçirmezlik sertifikası da olacak. Ancak bu fonksiyonlardan bazılarının sadece Çin’de satılacak modellerde olacağına dair dedikodular var. Tüm bu sızıntılar ilk bakışta gayet olumlu görünse de, günün sonunda kararı kullanıcılar verecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Xiaomi’nin izlediği satış stratejisi doğru mu? Siz hiç katlanabilir bir telefon kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz