Spotify yenileniyor!

0
308 Okunma
Spotify

En çok kullanılan müzik platformu Spotify, geçtiğimiz günlerde çeşitli yenilikler yapacağını duyurmuştu. Özellikle ücretsiz kullanıcıları sevindiren bu haber üzerine gözler Spotify’a çevrildi. Yapılan açıklamalara göre çok yakında güncellemeler ile özellikler gelmeye başlayacak.

Spotify güncellemesi ne zaman gelecek?

 

Spotify

 

Diğer müzik platformları özellikle de Apple Music ile rekabet içerisinde olan Spotify, güncellemeler ile bir adım öne geçecek gibi duruyor. Platform üzerinden dilediğiniz gibi müzik dinlemek, listelerden istediğiniz müzikleri seçebilmek, çevrimdışı mod ve reklamsız müzik keyfi gibi birçok özelliğe sahip olmak için Premium seçeneklere geçmeniz gerekiyor.  Ücretsiz tarafta kullanıcıların çok kısıtlı imkanlar sunan Spotify, zaman zaman bu özelliği ile eleştirilere maruz kaldı. Geçen haftalarda yaptığı bir duyuru ile ücretsiz kullanıcıların da Premium kullanıcılar gibi daha detaylı ve kullanışlı hale gelecek.

Bugün gelen bilgilere göre, bahsi geçen özelliklerin yakın zamanda güncellemeler ile iOS ve Android tarafında aktif hale geleceği belirtildi. Uygulamayı daha kullanışlı hale getirecek bu güncellemeler ile platformda köklü değişiklikler yapılacak. Henüz güncelleme için bir tarih verilmesede bu sürecin çok uzun sürmeyeceği tahminler arasında. Şirket ayrıca bu ay içinde Gustav Söderström, Babar Zafar ve Troy Carter’ın olduğu bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlik TheVerge’ün tahminlerine göre 24 Nisan’da gerçekleşecek.

Gelecek olan güncellemeler ve duyurulması beklenen özel hoparlör ile birlikte Apple Music ile olan rekabette önemli bir adım atılmış olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz