iPhone kilit ekranını güvenli hale getirin!

0
424 Okunma

iPhone X ile gelen Face ID kilidi veya diğer kilit yöntemlerinde Apple ekosistemi, kilit kapalıykende bir şeyler yapabilmenize imkan verir. Kimi zaman işimize yarayan bu yöntemler bizim için bir tehdit oluşturabilir. iPhone cihazlarınızın kilidi kapalıyken yapabileceklerini ayarlar kısmından düzenleyebilirsiniz. Bu sayede iPhone kilit ekranı güvenliği sağlanmış olur.

3 adımda iPhone kilit ekranı güvenliği

iPhone kilit ekranı güvenliği

 

iPhone kilit ekranı güvenliğini 3 adımda sağlayabilirsiniz.

  1. Ayarlar kısmından Face ID & Şifre alanına tıklayın.
  2. Şifrenizi girdikten sonra ekran açılacak. Kilitlendiğinde Erişime İzin Ver alanını görene kadar aşağı kaydırın.
  3. Buradan ekran kilitliyken yapılabileceklerin ayarını değiştirebilirsiniz.

iPhone kilit ekranı güvenliği bu kolay adımlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Çok sık kullandığınız veya sürekli yardım aldığınız Siri gibi araçları kapatırsanız ekran kilidi açılana kadar bu hizmeti kullanamazsınız.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/ailenizin-guvenligini-saglamak-icin-6-oneri-11754/[/benzer]

Facebook skandalının ardından birçok platformda ortaya çıkan gizlilik ve güvenlik sorunları tespit edildi. Platform ve cihaz kullanıcıların tedirgin olduğu bu dönemde çeşitli güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor. Sizde güvenliğinizi, sadece üretici ve geliştiricilere bırakmadan koruyabilirsiniz. Kolay adımlar ile cihazlarınızın güvenliği ve uygulamalar ile paylaştığınız bilgileri kısıtlayarak veri güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz