Starkey Akıllı İşitme Cihazları 27 dilde çeviri yapabiliyor!

0
1.622 Okunma
Starkey İşitme Cihazı

Starkey İşitme Cihazları , kulaklarımıza tam oturacak şekilde tasarlanmış, otomatik olarak yabancı dilleri çevirebilen AI destekli bir işitme cihazı! Ayrıca  bu cihaz hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımızı izleyebiliyor. Şimdi hep birlikte bu mükemmel cihazı daha yakından tanıyalım!

Şirket, Livio AI işitme cihazını, kablosuz kulaklıklardan, fitness takipçilerinden ve sağlık uygulamalarından ve dil çeviri programlarından gelen özellikleri bir araya getiren çok işlevli bir cihaz olarak tanıtıyor. Kulak bağlantısı, aynı zamanda kullanıcının gürültülü ortamlarda konuşmayı duyma yeteneğini artırabilen binoral ses sinyali işlemesine olanak tanıyor .

Starkey İşitme Cihazı

 

Livio AI işitme cihazında, adımlarını sayabilen ve günlük fiziksel aktiviteyi izleyebilen atalet sensörlü bir fitness takipçisi var. Hem fiziksel hem de zihinsel sağlık için günlük sağlık puanlamaları ile karşımıza çıkıyor. Puanlama, işitme cihazı kullanım süresine, akustik ortamdan türetilen sosyal katılımın derecesine ve aktif dinleme derecesine dayanıyor.

Ayrıca işitme cihazı, 27 dil arasında çeviri yapabiliyor. Dil çeviricisi, bir akıllı telefon uygulaması ile birlikte çalışıyor. Cihazı kullanan bir İngilizce konuşmacının bir Çince konuşmacıya bir şey söylemesi durumunda, Livio AI sistemi kelimeleri çeviriyor. Sonrasında ise; İngilizce konuşmacının akıllı telefon ekranında Çince karakterleri gösteriyor. Çinli konuşmacı, buna karşılık bir şey söylediyse, bu kelimeler işitme cihazı kullanan kişinin kulaklarına doğrudan İngilizce olarak seslendiriliyor.

İşitme cihazı akıllı telefon, televizyon ve diğer cihazlar ile   kablosuz iletişim kurabilmek için çift bantlı 2,4 gigahertz telsize sahip. Bu sayede bu  işitme cihazı ile telefon konuşmalarına cevap verebiliriz. Hatta  TV’de oynayan bir Netflix şovundan kulaklarımıza direk çevrilmiş ses akışı yapabiliriz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz