Stresi yok eden nano kabarcıklar

0
319 Okunma

Bir musluk düşünün görünüşü evinizde kullandığınız musluklarla birebir aynı. Fakat sağlık yönünden bakıldığında ise evdeki musluklarınızdan 2-3 kat daha güçlü. Ve bunu herhangi bir ekstra güç kullanmadan yapıyor.

Apple büyük davaya hazırlanıyor!

Bir musluk kullanmak günlük rutinlerimizin bir parçasıdır, ellerimizi banyoda temizlemekten mutfaktaki taze sebzelere kadar evlerimizin her yerinde kullanılmaktadır. Ancak temizleme güçleri tek, neredeyse farkedilemez bir yükseltme ile geliştirilebilir… MiniBle S.

Minible S nasıl çalışıyor?

MiniBle S ortalama musluğa monte edilebilir ve suyun akışı sayesinde temizliğin bütünlüğünü büyük ölçüde artıran nano kabarcıkların bolluğunu oluşturur. Nano kabarcıklar hafife alınmaz; küçük olabilirler, insan gözeneklerinden 500 kat daha küçük olabilirler, ancak ciddi bir fark atarlar. Her bir Nano kabarcık, 5500 ° C’lik neredeyse anlaşılmaz bir sıcaklık ve 3 milisaniyeden uzun sürmeyen yüksek bir basınç oluşturmak için patlama oluşturur… Bunun bakterilerin öldürülmesinde etkili olduğunu söylemeye gerek yok!

Spotify ebeveyn filtresi devreye giriyor

Sıradan sudan 2-3 kat daha etkili olduğu test edilmiş, su kullanımını% 30 azaltmış ve rahatlatıcı bir duş için suya stres giderici negatif iyonlar katılmış, hepsi de herhangi bir ek enerji tüketimi olmadan bize harika geliyor. 

Tasarımcı: HerherS Studio

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz