Sürdürülebilir malzemeden el yapımı ses kayıt cihazı

0
723 Okunma
ses kayıt cihazı

Mesleğiniz gereği ses kaydedici kullanıyorsanız, akıllı telefonlar artık yegane seçenek haline geliyor. Yine de ses kaydedicileri kullanmak isteyenler de olabilir. Hem daha kaliteli bir ses kaydı hem de bu biraz daha geleneksele yakın olan sistemi kullanmak isteyenler için bir müjdemiz var: hem retro hem de el yapımı ses kayıt cihazı!

Çok şık kablosuz Huawei Sound X hoparlör

El yapımı ses kayıt cihazı

Ahşap bir dokuya sahip Loopy Lou, 70’lerden fırlamış gibi duruyor. BrandNewNoiseNew imzalı olan ses kayıt cihazı, New Yok’ta sürdürülebilir ahşap malzeme kullanarak ve el yapımı şekilde üretiliyor.

Oldukça tatlı duran ve hafifliği ile birçok kişinin beğenisini kazanacak bu kayıt cihazı, dahili mikrofonu sayesinde 30 saniyelik ses kaydı alabiliyor. Tamamen analog bir deneyim isteyenler ve farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin tercih edeceği bir cihaz karşımızda bulunuyor.

ses kayıt cihazı

Solda yer alan kırmızı kayıt düğmesi ses kaydetmenize olanak sağlarken, altta yer alan siyah düğmeyi döndürmek kaydınızı oynatmanızı sağlıyor. Kırmızı düğmenin yanında yer alan siyah düğme ise kaydınızı durdurmanızı sağlıyor.

Kablosuz olarak sunulan bu ses kayıt cihazının pille çalıştığını hatırlatalım. Kulaklıkları veya hoparlörleri bağlamak için klasik bir jak çıkışı bulunuyor. Ses kayıt cihazlarını seviyorsanız ve bir koleksiyon oluşturuyorsanız, Loopy Lou bu koleksiyonda yer almaya değecek bir cihaz.

İnternet sitesi üzerinden 76 dolara satılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz