Çok şık kablosuz Huawei Sound X hoparlör

0
225 Okunma
Huawei Sound X

Huawei, Avrupa’da Amazon ve Google’ı kullanan ilk akıllı hoparlörünü piyasaya sürdü. Normalde ürün gamının çeşitliliği ile gündem olan bir diğer Çin markası Xiaomi, koltuğu Huawei’ye kaptırıyor olabilir. Ürün çeşitliliğini artırmaya başlayan Huawei, yeni bir kablosuz hoparlör ile karşımızda duruyor. Huawei Sound X ile iddialı bir Avrupa girişi yapıyor.

Oldukça şık Xiaomi Mi Outdoor kablosuz hoparlörü

Huawei Sound X

Huawei Sound X dikkat çekiyor

Çinli teknoloji devi Huawei, Fransız ses uzmanları Devialet ile ortaklaşa Huawei Sound X adlı kablosuz hoparlörünü tanıttı. Hoparlörde şu an için Amazon’un akıllı asistanı Alexa veya Google Asistanı gibi bir dijital asistan henüz desteklemiyor. İlerleyen günlerde bu desteklerin geleceği tahmin ediliyor.

Çok şık olan hoparlör Huawei’nin iç pazarında zaten mevcut olarak satılıyor. Yine de şirket şimdi bazı Avrupa ülkelerinde Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya gibi piyasaya sürüyor. Yeni cihaz için bir fiyat ve çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da fiyatın çok yüksek olmayacağı düşünülüyor.

Söz konusu hoparlörde Huawei ile Devialet, cihazın gövdesinden gelen titreşimleri iptal eden bir sistemi cihazda kullanmış. 360 derece ses üretebildiğini ve rakiplerinden daha yüksek bir maksimum ses seviyesine ulaşabileceğini iddia edilen bu cihaz için vaatler oldukça yüksek.

Push-Push teknolojisini kullanan 60W çift woofer ile tasarlanan hoparlör, çok yönlü ses sunmasıyla dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz