Tatil çantasında bulunması gereken 10 teknolojik ürün

0
213 Okunma
tatil çantasında bulunması gereken 10 teknolojik ürün

Pandeminin azalması ve yasakların kalkması ile birlikte tatil sezonu açıldı. Eğer rezervasyonlarınızı yaptıysanız tatil çantasını hazırlamanın da tam zamanı. Mayo, güneş kremi, şapka çantanızın ilk sırasında olabilir. Fakat tatil sürecinde size yardımcı olacak bazı teknolojik ürünleri de çantanıza eklemelisiniz. İşte tatil çantasında bulunması gereken teknolojik ürünler.

Tatil çantasında bulunması gereken 10 teknolojik ürün

Samsung Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

Her daim yanımızda olan teknolojik ürünlerin başında powerbank geliyor. Tatil zamanlarından evde ya da otel de olabildiğince az zaman geçiriyoruz. Şarj problemi yaşamamak için çantanız powerbank mutlaka koymalısınız. Samsung 10000 mAh powerbank; şık tasarımı, çift girişli sistemi ve hızlı şarj desteği ile Samsung powerbanki tercih edebilirsiniz.

Kiwi Kırışık Giderici Buharlı Dikey Ütü Gri

Otel veya tatil evlerinde her zaman ütü bulunmayabiliyor. Kaldığınız yerin özel bir hismeti yoksa dikey ütü tatil döneminde en büyük yardımcınız olabilir. Kiwi dikey ütü ile ilgili inceleme videomuzu izleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik

Deniz veya havuzda her an akıllı telefona ulaşamıyoruz. Akıllı bileklikler ile acil çağrı ve mesajlardan haberdar olabiliriz. Üstelik su geçirmez yapısı sayesinde uzun süreli dalışlar dışında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ally Portatif El Vantilatör Soğutucu Fan

Eskiden birçok kişinin elinde bulunan yelpazelere teknolojik bir muadil var. Şarj olabilir ve kompakt yapısı ile çantanıza taşıyabileceğiniz mini fan; daha serin bir tatil geçirmenin en iyi yolu.

Raid Sinekkovar Elektro Likit

Yaz aylarının kabusu sivrisinekler tatilde de can sıkıyor. Prize takarak çalıştırabileceğiniz likitler ile sivrisineklerden kurtulabilirsiniz.

JBL Go 2 Taşınabilir Hoparlör

jbl kablosuz kulaklık

Ses kalitesi ile sizi memnun edecek bir hoparlör yanınıza alarak sahilde daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Üstelik JBL hoparlör Bluetooth teknolojisi ile çalışıyor ve su geçirmiyor.

Anker Araç Bulucu Hızlı Araç Şarjı

Anker Roav Smartcharge F2 Akıllı Araç Bulucu Bluetooth Hızlı Araç Şarjı anneler günü

Anker’in bu araç kiti ile yolculuk sırasında şarj problemi yaşamayacaksınız. Aynı zaman da Bluetooth bağlantısı ile keyifli müzikler dinleyebilirsiniz. Ayrıca arabanızın yerini bulamadığınızda mobil cihazınız aracılığı ile kolaylıkla bağlantı kurabilirsiniz.

Fujifilm Instax Mini 11 Fotoğraf Makinesi

Anılarınızı sonsuza kadar saklayacağınız mini fotoğraf makinesi ile anında çıktı almanız mümkün. Özellikle arkadaş grupları ile tatillerinizde ortak anılar biriktirmek için mükemmel bir ürün.

Arzum Foodie Modern Sefer Tası

Uzak gezintilere günü birlik ziyaretlere gittiğiniz de diyet listenizden ödün vermek istemiyorsanız elektrikli sefer tası ile yemeklerinizi daima yanınızda taşıyabilirsiniz.

Apple Airtag

Tatilde kafa dalgınlığı ile oda kartınızı ya da anahtarınızı sıklıkla kaybediyorsanız artık bu sorunu ortadan kaldıracak bir ürün var. Bir AirTag satın alarak eşyalarınızın yerini kolayca bulabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz