Yemek hazır diyen termometre

0
274 Okunma

Akıllı cihazların hayatımıza adapte olduğu 2019 yılında artık hayatın her noktasında bu nimetlere değmek, onlardan faydalanmak istiyoruz. Mutfak eşyalarında annelere, ünlü şef ve aşçılara işini kolaylaştıracak tasarımlar da bizimle birlikte geliyor.

Özellikle etlerde işe yarıyor

Termometre cihazınız ile yemeğiniz arasında iletişim kuruyor, örneğin etiniz piştiğinde cihazınıza bildirim gönderiyor ve “Yemek hazır” diyor.

Bir bluetooth sistem ile çalışan akıllı gıda termometresi, bu sayede etinizi yakmadan en lezzetli hali ile masanıza gelmesine olanak sağlıyor günümüzde etlerin nasıl pişirileceği orta çok az gibi konular konuşuladursun ECPIN ile bu konulara siz çoktan dur demiş olabiliyorsunuz.

Google’dan akıllı mutfak ile ilgili işbirliği!

Ayrıca etinizin lezzetle pişmesini sağlarken yandı mı çiğ mi kaldı derdine de son vermiş oluyorsunuz.
ECTherm uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek yemeklerinizi gönül rahatlığı ile pişirebiliyorsunuz.

https://youtu.be/QAP43TFdB2Q

 

Az pişmiş veya fazla pişmiş felaketlerden kaçınmak ve her seferinde mükemmel sonucu elde etmek için ev şeflerine etin içinde gerçek zamanlı durum sağlayan kablosuz bir gıda termometresi olma görevini başarıyla sağlıyor.

https://youtu.be/39E9o4X_Udo

ECPIN’i istediğiniz yemek türlerinde birden fazla çubuk alarak kullanabilirsiniz, sadece yemeklerin türüne göre çubukların boyutlarını ayarlamanız yeterli olacaktır. Ürünün kendi sitesinde satışta olduğunu da iletmiş olalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz