Ted Bundy Netflix için geliyor!

0
484 Okunma

Amerika Birleşik Devletleri’nin en acımasız seri katilleri arasında bulunan Ted Bundy’nin hayatı bir kez daha film oluyor. Bu kez başrolde Zac Efron var. Film önümüzdeki sonbahar aylarında gösterime girecek. Filmin gösterime girmesi için Netflix, STX ve Lionsgate sıkı bir ihale savaşına girmişti. İhalenin kazananı belli oldu. Ted Bundy Netflix için gelecek. Netflix filmin yayın haklarını 9 milyon dolar karşılığında aldı. 

İlk olarak 2019 Sundance Film Festivali’nde gösterilen filmde başrol Zac Efron’da. Ancak Efron’a John Malkovich, Kaya Scodelario ve Lily Collins gibi oyuncular eşlik ediyor. Ayrıca filmdeki polis karakterine efsanevi müzik grubu Metallica’nın solisti James Hetfield hayat veriyor. 

Ted Bundy kimdir?

1974 yılından 1978 yılına kadar birçok kadını tecavüz ederek katletmiş olan Ted Bundy’nin kaç kurbanı olduğu hiçbir zaman net bir şekilde bilinemedi. Yakışıklılığı ile hapiste yattığı süre boyunca birçok kadından hayranlık dolu mesajlar alan Ted Bundy, işlediği suçları yaklaşık 10 yıl boyunca inkar etti. Bundy, 1989 yılında elektrikli sandalye ile idam edildi. 

Platformda bir de Ted Bundy Netflix belgeseli bulunuyor. İsmi Bir Katilin İfadeleri: Ted Bundy.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz