Tek bir ürünle ütü derdi ortadan kalkıyor

0
525 Okunma
ütü derdi ortadan kalkıyor

Söz konusu tasarım ile ütü derdi ortadan kalkıyor olabilir. Dürüst olmak gerekirse bu tarz ürünler kesin sahip olunması gereken bir cihaz değil ancak hayatı kolaylaştıracağı konusunda hem fikir olabiliriz.

ütü derdi ortadan kalkıyor

Yani kim gömleğini ütüleyecek bir hava temizleyicisine sahip olmak istemez ki? Bu buhar ve kıyafet yöneticisinin yaptığı şey kısaca bu. Hem ev aletleri için bir tasarım konsepti hem de bunun yanında bir hava temizleyicisine dönüşüyor. Bu özellikleri sayesinde evinizin alanını daha verimli kullanmış oluyorsunuz.

Bambu tasarımıyla gönülleri fetheden ütü

Bu ürün ile ütü derdi ortadan kalkıyor

Teknolojinin hayatı kolaylaştırmasına örnek olarak karşımıza çıkan ‘Steam Manager‘ın kullanıcının kullanım amacına göre bir giysi yöneticisi ve hava temizleyici olarak kullanılabileceği söylenebilir. Bu tarz konsepteleri benimseyen büyük teknoloji üreticileri de karşımıza çıkıyor ancak Tasarımcı Jiheon Song söz konseptin patentini alarak, öncü olacağını gösterdi.

ütü derdi ortadan kalkıyor

‘Steam Manager’ adını alan cihazın, iki işleve de hizmet ettiğini söylemek mümkün. Buhar gücü ile kıyafet yöneticisi moduna geçmek için yukarıda bulanan bir kapakçığı kaydırmanız yeterli. Kapalı alanlarda örneğin evin salon kısmında, evde biriken yemek ve diğer kokuları bu buhar salınımı sayesinde yok eder.

ütü derdi ortadan kalkıyor

Ev teknolojilerinin gelişimiyle birlikte kapalı mekanlar için hava temizleyeci ürünler özellikle ofis ve sınıflar gibi kapalı, havasız ve çok kişinin aynı anda bir ortamda bulunduğu ortamlarda hayat kurtarıcı bir hale gelebiliyor. Bu ise gerçekten de teknolojinin insanlar için sunduğu nimetler arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz