Tek hakkınız olsa hangisini seçerdiniz? | Sokak Röportajı

2
1.323 Okunma

Sokak röportajımızda insanlara tek bir teknolojik ürün kullanma hakları olsa hangisini seçmek isteyeceklerini sorduk. Cevaplar ise şaşırtıcı.

http://https://youtu.be/xs8_zMOP4Bk

Hayatımızın her alanında yer alan teknolojik ürünler, iş hayatımızı da kolaylaştırmasının yanında gündelik işlerimizde de epey yardımcı oluyor. Evlerimizde yardımcımız olan, eğlendiren birçok teknolojik ürün kullanıyoruz. Televizyondan buzdolabına, çamaşır makinesinden ankastre mutfaklara, daha sayamayacağımız bir dolu ürün söyleyebiliriz.

Peki bu ürünler hayatımızın bir parçası olmasaydı ve evlerimizde bir adet teknolojiyle bağlantılı bir ürün kullanma hakkımız olsaydı ne olurdu? Yaşam standartlarımız büyük ölçüde zarar görebilirdi belki. Bu videomuzda sokağa çıktık ve insanlara ”Evinizde bir adet teknolojik ürün kullanma hakkınız olsa hangisini seçerdiniz?” sorusunu yönelttik.

Çoğunluğun cevabı çamaşır makinesi olurken buzdolabını seçenler de yoğunluktaydı. Aldığımız cevaplar arasında televizyon, bilgisayar, kahve makinesi gibi ürünler var.

Peki siz seçmek zorunda kalsaydınız sizin seçiminiz hangisinden yana olurdu?

2 YORUMLAR

  1. Camasir makinesini tercih ederim. Buz dolabina, bilgisayara veya televizyon a gerek yok. Onlar olmazsa yaraticiligimiz gelisir, kitap okuruz, bos zaman gecirmeyiz. Bur dolabi yoksa yiyecekleri aldigimiz gibi pisiririz, surekli saglikli besleniriz, donmus gidalara basvurmayiz. Ne guzel olur aslinda.

    • Kerim ne güzel olur aslında mı? Evinden çıkar o zaman o ürünleri seni zorlayan mı var kullanmak için? Buz dolabı olmasa yiyecekleri muhafaza edemezsin her istediğin zaman taze yiyeceği bulmak kolay mı? Çamaşır makinesi buz dolabından daha gereksiz. Hayati ihtiyaçlardan çok tembelliğe özenmek seninkisi. Çamaşırlarını elde yıkarsan hareket etmiş olursun hem de spor olur kasların için daha sağlıklı. Peyniri bile muhafaza edemedikten sonra her dakika yiyecek mi aramaya çıkacaksın nasıl bir mantık? çok boş konuşmuşlar çamaşır makinesi diyenler:D

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz