Telefonunuz için en sade tarayıcı: Smooz

0
177 Okunma

Merak ettiğimiz her hangi konu hakkında ansiklopedileri karıştırmak veya kütüphanelere gitmek geçmişte kaldı. Artık A’dan Z’ye tüm sorularımızı anında yanıtlayabilecek arama motorlarına sahibiz. Arama motorlarına bilgisayardan çok mobil cihazlarımız üzerinden erişiyoruz ve telefonlarımızda kullandığımız tarayıcılar genellikle karmaşık yapıya sahip. Bu karmaşayı ortadan kaldırabilecek bir tarayıcı önerimiz var. Smooz, telefonunuzda kullanabileceğiniz en sade tarayıcı.

Smooz tarayıcının özellikleri

Telefonunuzda kullandığınız tarayıcılar genellikler beklentilerinizin üzerinde hizmet sunar. Bu hizmeti size verirken daha karmaşık bir yapıya bürünür. Smooz uygulaması ile sadece aramak istediğinize yönelerek kısa süre de aradıklarınıza ulaşabilirsiniz.

2016 yılında App Store Best Of‘lar arasına giren Smooz uygulaması, iOS ve Android cihazlarınızda kullanabiliyorsunuz. Bu uygulama ile sadece aramak istediğiniz konuya odaklanıp tek el ile işlemlerinizi yapabilirsiniz. yeni bir sekme açmak için link üzerine basılı tutmanız yeterliyken, arka planda açılan sekmeye ekranı yana kaydırarak ulaşabilirsiniz. Güvenli Özel Mod sayesinde çerezlerinizi ve geçmişi kapatıp istediğiniz gibi aramalara devam edebilirsiniz.

 

 

Sürekli gezindiğiniz veya daha sonra uğramak istediğiniz sayfaları pinleyerek sabitleyebilir, web sayfalarında karşınıza çıkabilecek uygunsuz reklamları engelleyebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile hesaplarınıza her defasında kimlik veya şifre bilgilerinizi girmenize gerek yok. Saklamasını istediğiniz tüm özel şifre bilgilerinizi saklayabilirsiniz. Farklı dildeki aramalarınızda otomatik çevirme özelliği ile  çeviren uygulama, aynı zamanda arka planda kalmış ve girmediğiniz sekmeler varsa bunları da sizin için temizleyecektir.

Telefonunuzda kullanabileceğiniz en sade tarayıcı olan Smooz uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz