Ters şemsiyeden ilham alınan aydınlatmalar

0
169 Okunma
Ters şemsiye ilhamı; Konus Desing lambaları

Konus Desing isimli lamba, işlevselliğinin yanında estetik tasarımıyla bir araya geliyor. Rakete benzeyen Konus lamba yeni tasarımıyla evinize farklı bir hava veriyor.

Magellano Light teleskopik lamba sizi aydınlatacak

Ters şemsiye ilhamı; Konus Desing lambaları

Konus Desing lamba özellikleri

Aydınlatma bulunduğumuz her ortam için oldukça önemli. Kimimiz beyaz ışığı seviyoruz, kimimiz daha ılık LED ışıklardan hoşlanıyoruz. Konus Desing lamba evine farklı bir ışık vermek isteyen tüm hanımlar için geliyor.

Konus Desing lambaları daha yuvarlak ve yumuşak bir tabana sahip. Tabanı tam küreye benzeyen lambanın tepesi, ters bir şemsiyeden ilham alınarak tasarlanmış. Basit ancak farklı bir forma / estetiğe sahip olan lamba, kapalı olduğunda soyut bir heykel izlenimi veriyor.

Ters şemsiye ilhamı; Konus Desing lambaları

Konus lamba 3D olarak basılıyor ve ılık LED bir ışığa sahip. Konus Desing’in tasarımcısı Raphael Pangilinan, lambanın ilk tasarımını yaklaşık yirmi yıl önce Filipinler’de yaptı.

Pangilinan açıklamasında; “ O zamanlar fazla param yoktu, bu yüzden dalgaların karaya attığı odun veya metal parçaları kullanarak doğaçlama yaptım. İlk Konus’u bambu kullanarak yaptım. Daha sonra el dokumasıyla elde edilen abaca lifi kullanmaya başladım. Hiçbir zaman büyük ölçekte üretmedim, çünkü bu sonsuza dek sürerdi, ancak şimdi 3D bunu yapmama izin veriyor” ifadelerini kullandı.

Ters şemsiye ilhamı; Konus Desing lambaları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz