The Crown’da Diana’nın gelinliği tekrar yorumlandı

0
1.112 Okunma
The Crown'da Diana'nın gelinliği

İngiltere kraliyetini ve kraliçe 2. Elizabeth’in monarşiyi ayakta tutma çabalarını anlatan Netflix dizisi The Crown’da Diana’nın ikonik gelinliği tekrar yorumlandı. Emmy ödüllü kostüm tasarımcısı Amy Roberts tarafından tasarlanan gelinlik, fotoğrafının paylaşılmasıyla birçok yorum aldı.

The Crown’da Prenses Diana’nın gelinliği çok konuşuldu

Netflix’in sevilen dizisi The Crown’ın 4. sezonu 15 Kasım’da yayına girecek. Dizinin hayranları tarafından 3 sezon boyunca kraliçeyi kimin canlandıracağından çok Diana’nın diziye ne zaman dahil olacağı merak ediliyordu. İkon haline gelen Prenses Diana’nın diziye dahil olacağı kesinleştikten ve Emma Corin’in canlandıracağı belli olduktan sonra heyecanlı bekleyiş başladı.

Dizinin 4. sezonu başlamadan bölümlerden kareler gelmeye başladı ve paylaşılan her kare ayrı ayrı konuşuldu. Tabi en çok merak edilen ve konuşulan kareler Prenses Diana sahnelerinden gelenlerdi.

İlk iki sezonda Prenses Margaret’ı canlandıran Vanessa Kirby’nin ardından Helena Bonham Carter’ın gelmesi izleyiciler tarafından olumsuz karşılandı. Bunun üstüne Prenses Diana rolü için bir çok isim anıldı ancak Emma Corin ismi kesinleşince dizinin hayranları olumlu yorumlarda bulundu.

Ödüllü kostüm tasarımcısı Amy Roberts tarafından yapılan gelinlik, kesinlikle orijinali gibi 80’lerin güçlü enerjisini yakalıyor. Ancak paylaşılan tweette dikiş kopyasından ziyade bir yorum olduğunu, ruhu uyandırmaya odaklanarak aynı ruhu yakalamaya çalıştığı yazıyor. Gelinlikte yaşlanmayan omuz pedlerinin fazlalığı da yansıtılıyor. Dizinin resmi hesabından paylaşılan tweete kısa sürede sevenleri tarafından binlerce yorum yapıldı.

e-Devlet üzerinden abonelik fesih işlemleri yapılacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz