Xiaomi 12 Lite modelinin şaşırtan Türkiye fiyatı açıklandı!

0
284 Okunma
xiaomi-12-lite-tanitildi-iste-ozellikleri-1

Xiaomi her fiyat performans ürünleri ile her kesime hitap eden markalar arasında yer alıyor. Küresel satışı bir süre önce başlayan 12 seri için Türkiye’de satışa başladı. Uygun fiyatlı olması ile dikkat çeken Xiaomi 12 Lite modeli Türkiye’de beklenilen gibi uygun bir fiyata satılmayacak. İşte bekleyenleri şaşırtan fiyat ve tüm detaylar.

Xiaomi 12 Lite Türkiye fiyatı açıklandı

Xiaomi 12 Lite

Bir süre önce tanıtılan Xiaomi 12 serisi 3 farklı modelden oluşuyordu. 12, 12 Pro ve 12 Lite olmak üzere sıralanan modellerden; ilk iki model Türkiye’de satışa başlamıştı. Özellikleri ile dikkat çeken modellerden en uygun fiyatlı seçenek Lite için henüz Türkiye satışı yoktu. Tüm dünya da uygun fiyatlı seçenekler kategorisinde yer alan Lite modeli Belirlenen Türkiye fiyatı ile bekleyenleri şaşırttı. Bugün Xiaomi resmi sitesinde satışa çıkan model 16.499 TL fiyata sahip. Farklı RAM ve depolama gibi seçenekleri bulunan modelin en yüksek versiyonu bu fiyattan satılacak.

The Last of Us dizisinin ilk videosu yayınlandı!

Bekleyenleri şaşkına uğratan fiyat, Türkiye’de sadece siyah rengi ile satışa çıkacak. Modelin özelliklerini kısaca hatırlayalım. 6,55 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranda 32 megapiksel kamera yer alıyor. Cihazın arka kısmındaki kamera ise kullanıcıları heyecanlandıracak cinsten. 108 megapiksel OSI ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamerave 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor.  Modelin pil kapasitesi 4300 mAh ve 67W hızlı şarj desteği var. Modelin farklı depolama ve RAM seçenekleri var. Satış rakamına ait cihazda 8 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneği bulunuyor.

Xiaomi 12 Lite modelinin Türkiye fiyatını siz nasıl buldunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz