The Lord of the Rings: The Rings of Power fragmanı yayınladı!

0
254 Okunma
The Lord of the Rings: The Rings of Power

Efsane film serisinin yeni yapımı The Rings of Power yeni fragman ile gündeme geldi. Amazon desteği çekilen dizi, Prime Video’da yer alacak. İşte merakla beklenen filmin yeni fragmanı hakkındaki detaylar.

The Lord of the Rings: The Rings of Power fragmanı

The lord of the rings

E-ticaretteki başarısı ile tanınan Amazon, son dönemlerde Prime Video tarafına da ciddi yatırımlar yapıyor. Diğer dijital içerik platformlarına göre daha uygun fiyata satın alabileceğiniz Prime aboneliği sadece video değil birçok alanda ayrıcalıklar sunuyor. Şimdi bu platformda yayınlanacak yeni bir dizi var. Hayranların heyecanla beklediği The Lord of the Rings filminin devamı niteliğindeki The Rings of Power. Daha önce dizinin fragmanı yayınlanmıştı. Prime Video’da şimdi yeni bir fragman daha yayınlandı.

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit’ten çok daha geri bir tarihe dayanacak olan dizi 500 milyon dolar civarında bir bütçe ile ortaya çıkıyor. Şimdiden heyecan oluşturan dizinin nasıl bir tepkiyle karşılanacağı merak konusu. Dizinin yanın tarihi için ise 2 Eylül 2022 gösteriliyor. Dizide yer alacak oyuncuların isimleri şu şekilde;

“Robert Aramayo, Morfydd Clark, Maxim Baldry, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz