Threads’in aktif kullanıcı sayısı belli oldu!

0
340 Okunma

Elon Musk’ın sahibi olduğu X (Twitter) ile Meta çatısı altında bulunan Threads, birbirleriyle oldukça sıkı rekabet ediyor. Uzun bir süredir edilen rekabet, son dönemlerde ise oldukça kızışmış durumda. Geçtiğimiz günlerde Threads’in aktif kullanıcı sayısı açıklandı. Görünüşe göre uygulama hızlı bir ilerleme kaydediyor. İşte detaylar…

Threads, aktif kullanıcı sayısını gün geçtikçe daha da arttırıyor!

Threads uygulaması her geçen gün aktif kullanıcı sayısını arttırıyor. Bu bağlamda da en büyük rakibi X (Twitter) ile de aralarındaki rekabet gittikçe büyüyor. Şu an verilere bakılacak olursa X, kullanıcıların aktifliği ve sayısı bakımından önde götürse de bu durum ilerleyen günlerde değişebilir ve önemli gelişmelere sebebiyet verebilir.

threads aktif kullanıcı

Meta’nın CEO’su olan Mark Zuckerberg, geçtiğimiz 2023 yılının son dönemine ilişkin mali verileri açıkladı. Bu verilere göre Threads’in, aylık aktif kullanıcı sayısı 130 milyondan fazla. Aynı zamanda Zuckerberg, konuya ilişkin geçtiğimiz aylarda yaptığı bir başka açıklamada, uygulamanın 1 milyar kullanıcıya erişmesi için sadece birkaç yıl gerektiğini belirtmişti.

Yine önceki günlerde Appfigures adlı bir şirket, en çok indirilen mobil uygulamalar ile ilgili birtakım veriler paylaşmıştı. Bu verilere bakıldığında birinciliğin sahibi Instagram olurken Threads’in ise önemli gelişmeler gösterdiği görülüyor. Öncelikli rakibi X’de (Twitter) ise bir gerileme söz konusu.

Peki 2023 yılı Aralık ayı itibariyle en çok indirilen mobil uygulamalar listesinde başka hangi uygulamaların olduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

Sıra App Store (iOS) Play Store (Android) Toplam İndirmeye
Göre Sıralama
– 1 TikTok Instagram Instagram
– 2 CapCut Facebook TikTok
– 3 Temu WhatsApp Facebook
– 4 Threads TikTok WhatsApp
– 5 YouTube Telegram CapCut
– 6 Instagram Snapchat Threads
– 7 Google Maps WhatsApp Business Temu
– 8 Google Threads Telegram
– 9 WhatsApp CapCut Snapchat
– 10 Gmail Temu Spotify

Sen de mi Spotify? Yeni zam oranları belli oldu!

Peki siz Threads uygulamasının aktif kullanıcı sayısında artış olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de Meta’nın çatısı altında bulunan Threads uygulamasını kullanıyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz