TikTok yeni bir özellik getiriyor! Artık izledikleriniz kaybolmayacak

1
782 Okunma
Tİktok izleme geçmişi

Popüler sosyal medya platformu TikTok, milyonlarca aktif kullanıcaya sahip. Kısa videolara odaklanan bu platformda izlediğiniz videoları tekrar bulmak bir hayli zor. Artık bu karmaşa ortadan kalkıyor. Çünkü TikTok izleme geçmişi özelliğini test ediyor. İşte detaylar

TikTok izleme geçmişi özelliği ile izlediğiniz videoları listeleyecek

Tİktok izleme geçmişi

TikTok platformu viral videolar ile gündemden düşmüyor. Birçok akımın başladığı platformun kullanım sıklığı gün geçtikçe artırıyor. Sürekli akıp giden videolar içerisinde bazen saatler geçiyor ve fark etmiyoruz. Fakat platformda bir dezavantaj bulunmuyor. İzlediğiniz videolara sonradan ulaşmanız neredeyse imkansız. Bu durum artık değişiyor. TechCrunch’ın haberine göre TikTok izleme geçmişi özelliğini test ediyor.

Birçok kullanıcıyı heyecanlandıracak gelişme sayesinde artık izlediğiniz videoları sonradan tekrar bulabileceksiniz. Daha önceden kullanıcılar videoları kaybetmemek için beğenmek zorunda kalıyordu. Bu durumda istenirse videolar beğenilenler kısmında sergilenebiliyordu. Artık bu ayrıntıya gerek kalmayacak. Çünkü izleme geçmişi sekmesi ile eski videolarınıza ulaşabileceksiniz. Henüz test alamasında olan özellik herkesin deneyimine sunulmadı. konu ile ilgili bir TikTok sözcüsü şu açıklamayı yapıyor; “Topluluğumuza değer katmanın ve TikTok deneyimini zenginleştirmenin yeni yollarını her zaman düşünüyoruz.” 

Bir Twitter kullanıcı tarafından fark edilen özelliğe dair görüntüleri yukarıda paylaşytık. Tweet bağlantısını Matt Navarra’nın da paylaşmasıyla; kullanıcı birçok kişinin dikkatini çekti ve yeni ekran görüntüleri postun altında yer alıyor. Yeni TikTok hizmeti “İçerik ve Etkinlik” bölümünde yer alıyor. Özelliğin ne zaman küresel olarak sunulacağı hakkında ilgili bir detay yer almıyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz