TikTok kendi akıllı telefonunu çıkarıyor

0
396 Okunma

Tiktok sahibi ByteDance kendi akıllı telefonunu hazırlıyor.

Ä°lgili resim

Ä°lgili resim

Özellikle benzer cihazlar tarihsel olarak düştüğü için ByteDance‘ın akıllı telefonunun başarıya ulaşıp ulaşmayacağı görülmeye devam ediyor . Örnekler, gerçek bir akıllı telefondan ziyade bir Amazon mağazası olarak işlev gören Amazon‘un Yangın Telefonunu ve insanların Facebook uygulamasıyla iyi durumda oldukları için biraz gereksiz olduğu kanıtlanan Facebook destekli HTC First gibi.

TikTok ücretsiz müzik uygulaması kuracak

TikTok ve diğer önceden yüklenmiş uygulamaları olan ByteDance akıllı telefonunun, bu uygulamaları indirebilecek düzenli bir akıllı telefon üzerinden satış noktası belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, cihaz düşük maliyetli segmenti hedefliyorsa ve Çin pazarına yönelikse, Amazon ve Facebook’un denediklerinden ayırt edecek şekilde şirket lehine çalışabilir.

Bir şekilde TikTok kullanımını optimize etmeye odaklanan bir akıllı telefon, kısa video uygulaması popülerliği arttıkça iyi bir yer bulabilir. Snapchat ve Instagram gibi rakipler kullanıcıları TikTok’tan uzaklaştırmaya çalışırken, ByteDance planlanan cihazı ile kullanıcı tabanını daha da genişletmeyi hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz