Sesi geçiren yüzücü kulaklığı

0
759 Okunma

Yaz aylarının geldiği bugünlerde gerek profesyonel yüzücü olun gerekse tüm yazı deniz veya havuzda geçirin tek amacınız tatil olsun kulak sağlığı oldukça önemli. Yeni geliştirilen yüzücü kulaklığı sayesinde hem yüzerken su altında herhangi bi tehlikeyi duymamanıza engel olacak kadar sesi yok etmiyor hem de yüzme dili işaretlerini algılamak için yüzücüye bildirimler gönderiyor.

Sporcular için AirPods alternatifi PowerBeats Pro satışa çıkıyor!

Kulaktaki su, gerçek ve mecazi bir baş ağrısıdır. Ancak, havuzda kulaklık takmanın avantajları ve dezavantajları vardır. Suyu dışarıda tutuyorsunuz, ama aynı zamanda neredeyse hiçbir şey duymadığınız anlamına geliyor çünkü kulaklıklar HER ŞEYİ dışarıda tutar.

swimears_4

Yüzerken kesinlikle hiçbir şey duymamanın sakıncalı olduğunu düşünmemize rağmen, çoğu profesyonellerin, düdük sesleri veya yüzerken rakiplerinizi duymanın sadece stratejinizi geliştirmenize ve oyunu kazanmanıza yardımcı olabileceğini söylüyor. Swimears ise sesin geçmesine izin verecek şekilde tasarlandı, her şeyi uzak tuttu. Swimears, suyun, klorin, vb. Uzakta tutulmasına, kulak tıkanıklıklarının veya enfeksiyonların önlenmesine yardımcı olur, ancak aynı zamanda sizi bilgilendirir, koçunuzun geri bildirimlerini dinlemenizi sağlar ve hatta yüzme tekniğinizin işareti olup olmadığını bile bilir ( Sıçrayan sesleri dinleyerek) yarışmacıların yarışlardaki yüzücülerine yardım etmeye devam ediyor (rakiplerinin ne kadar yakın veya uzak olduğunu dinleyebilmek gibi).

swimears_1

Mayolar, sesin geçmesine izin veren, ancak su girişini engelleyen özel bir ağ hariç, geleneksel kulaklıklar gibidir. Sadece kulağınızdaki girintilere kilitlenen dengeleme kanadı ile güçlendirilmiş ve suya girip çıkarken kulak tıkaçlarının çözülmediğinden emin olunması için kulağınıza sıkıca otururlar. Profesyonel sörf tahtaları tarafından geliştirilen Swimears, yüzme, tüplü dalış, hatta kayak veya sörf gibi tüm su bazlı sporlar için idealdir, çünkü birisi “Shaaark” diye bağırdığında kulaklarını açmaya yardımcı olur, değil mi?

Tasarımcı: Finisswim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz