TikTok Shop özelliğinin sınırları genişliyor

0
247 Okunma
TikTok Shop

Sosyal medya platformları artık alışverişin yeni adresi haline geldi. E-ticaret sitelerine benzer özellikleri ile dikkat çeken platformlar alışverişin odağı olma yolundaki çabalarını sürdürüyor. TikTok’un ilk olarak İngiltere’de test etmeye başladığı Tiktok Shop özelliği şimdi farklı yerler de kullanıma açılacak. İşte detaylar.

İstanbulkart nasıl kişiselleştirilir?

TikTok Shop özelliği 2 ülkeye daha geldi

Kısa videolar ile özellikle gençler arasında popüler olan mobil uygulamanın hedefinde şimdi e-ticaret var. Sağladığı özellikler ile diğer sosyal medya platformlarının hedefinde olan TikTok, alışveriş özelliğini geliştirmeye devam ediyor. İlk olarak İngiltere’de başlayan TikTok Shop özelliği yeterli başarıya ulaşamadı. Canlı alışveriş olarak deneyimlenen özelliğin başarısız olması platformu yıldırmadı. Bu konuda kararlılığını sürdüren TikTok, özelliği iki ülkeye daha açtı. Artık alışveriş özelliği ABD ve Kanada’da da kullanılacak.

TikTok Shop

Fenomenler ve ürün satışı yapan sayfalar arasında doğrudan bir bağlantı sağlayan özellik, henüz geliştirme aşamasında. Tiktok Shop bu bağlamda fenomenlerin canlı yayınları sırasında bağlantı üzerinden ürün satmasına imkan tanıyor. Bu özellik içerik üreticiler kadar kullanıcıların da işine yarayacak. Sosyal medya platformu bu alanda yoluna yalnız devam etmeyecek. Talk ShopLive ile ortaklık kurmayı hedefleyen TikTok henüz bu konuyu netleştirmiş değil. Fakat iddialara göre ikili arasında bir anlaşmazlık yok. Özelliğin geliştirilmesi ve ortaklığın kurulması ile TikTok e-ticarette çok farklı bir noktaya gelebilir.

 

TikTok Shop özelliği hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Özelliği deneyimlemek için heyecanlı olanları yorumlara bekliyoruz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz