TikTok, soru cevap özelliğini kullanıma açtı

0
195 Okunma

Artan kullanıcı sayısıyla sosyal medya platformları arasında yükselişe geçen Tiktok, eklediği özellikler sayesinde üst sıralarda yerini korumaya devam ediyor. Şirket, uzun bir süredir Instagram, Facebook gibi uygulamaların canlı yayınlarında ve hikayelerinde bulunan soru cevap özelliğinin bir benzerini kendi platformuna getirdi. İşte detaylar:

Canlı yayınlarda soruları yanıtlayabilecekler

Popüler sosyal medya platformu TikTok Soru-Cevap özelliğini, test ettikten sonra tüm içerik üreticisi hesaplar için kullanıma açtı. Özellik yaklaşık bir ay önce on bin veya daha fazla takipçisi olan kullanıcılarla test etmeye başlanmıştı. Şimdi ise uygulama, bir içerik üretici hesabına sahip herkesin kaydolmasına izin vermekte.

Kullanıcıların soru sormak için soru işaretinin bulunduğu düğmesine basması gerekiyor. Düğmeye basan kişiler, soru cevap arayüzüne yönlendirilecekler. Buradan içerik oluşturan kullanıcıya istedikleri kadar soru sorabilirler. İçerik oluşturucular, TikTok videolarında ve canlı yayınlarda bu soruları cevaplayabilirler. Bu özelliğin gelmesi ile birlikte videolar için yeni bir konsept doğmaya başlayacaktır. Ayrıca özelliğin, takipçiler ve içerik oluşturucuları arasındaki iletişimin kuvvetlenmesi için de önemli bir adım olduğunu söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz