Twitter’a alışveriş özelliği geliyor!

0
284 Okunma
twitter sesli direkt mesaj özelliği

Sosyal medya platformlarının farklı özellikler ile gündeme gelmesine artık alıştık. Görsel ve videolardan daha çok yazılar ile ön plana çıkan mikro blog uygulaması Twitter yeni bir sızıntı ile gündemde. Bugün ortaya çıkan detaylara göre Twitter’a alışveriş özelliği geliyor.

Twitter alışverişin yeni adresi olabilir

twitter alışveriş özelliği

Instagram ve Facebook hesapları üzerinden kolay alışveriş butonlarını görmeye alıştık. Özellikle Instagram tarafında sıklıkla kullanılan bu özellik; sızıntılara göre Twitter uygulamasına da geliyor. Öne çıkan sızıntılarda Twitter’ın Mağaza düğmesini test ettiği ortaya çıktı.

Matt Navarra tarafından paylaşılan tweet ile gündeme düşen özellik, Twitter’ın gizlice yürüttüğü çalışmalar arasında yer alıyor. Matt Navvara’ya göre uygulama alışveriş bağlantısı içeren tweetler üzerinde çalışıyor. Konu hakkında atılan tweeti aşığıdan inceleyebilirsiniz.

Görsellere baktığımızda gelişmiş bir alışveriş deneyiminin bizleri beklediği görünüyor. Ürün fotoğrafı, adı satış adresi ve fiyatı bilgiler arasında yer alıyor. Mağaza butonu ile birleştirilen bu detaylar platform üzerinden alışveriş yapmanıza imkan tanıyacak. Henüz test aşamasında olan özelliğin ne gibi değişiklikler göstereceği bilinmiyor. Fakat şirket bu sayede yeni bir gelir alanı oluştururken; aynı zamanda kullanıcıların platformda daha fazla vakit geçirmesini sağlayacak.

YouTube alışveriş özelliği test aşamasında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz