TikTok’ta avatarınızı nasıl oluşturabilirsiniz?

0
311 Okunma

Sosyal medya uygulamaları, kullanıcılarını sevimli 3D karakterlere dönüştürmeyi sever. Snapchat’in Bitmoji’si, iMessage’ın Memoji’si ve şimdi TikTok’un Avatarı var. TikTok Avatarı, herhangi bir videonuzda kendinizi bir 3D karakterle değiştirmenize olanak tanıyan yeni bir özelliktir. Yüzünüzü kaplayan ve tüm yüz hareketlerinizi eşleştiren bir maske görevi görür.

Nasıl oluşturulur?

Öncelikle, ister iPhone ister Android kullanıyor olun, TikTok uygulamanızı güncellediğinizden emin olun . Güncellenmemişse, en son etkileri göremezsiniz.

1. TikTok’u açın ve yeni bir video oluşturmaya başlamak için artı işaretine dokunun.

2. Sol alt köşedeki Efektler seçeneğine dokunun .

3. Açılan menüde “Avatar” aratın ve göründüğünde TikTok Avatar’ı seçin. Onu Trendler kategorisinde de bulabilirsiniz – simgesi, çok renkli saçlı bir kadın ve yan yana kırmızı güneş gözlüklü bir adama benziyor. 

4. Bir kez dokunduğunuzda, bir düzineden fazla önceden ayarlanmış Avatar arasından seçim yapmanızı sağlayan menünün üzerinde bir araç çubuğu belirecektir. Kendi tasarımınızı yapmak istiyorsanız sol taraftaki Yeni’ye dokunun.

tiktok-ta-avatarinizi-nasil-olusturabilirsiniz-1

5. Aynı önceden ayarlanmış Avatarlara sahip daha büyük bir menü açılacaktır. Ön ayarlardan birini seçin ve o Avatar’ı istediğiniz gibi düzenlemenize izin veren bir menü açacaksınız.

6. Avatarınızı düzenlemek için araçları gözden geçirin — cilt tonunu, saç stilini, sakalını ve daha fazlasını değiştirebilirsiniz.

7. Bitirdiğinizde, sağ üst köşedeki Bitti’ye dokunun.

TikTok, yarattıklarınızı kaydedecek ve kamerayı tekrar açacaktır. Kamerayı yüzünüze doğrultun, Avatar üzerinizde bir maske gibi görünecektir.

Bu araç çubuğunu kullanarak birden fazla Avatar oluşturabilir ve bunlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Tekrar açmak için Efektler menüsünü açmanız ve tekrar TikTok Avatar simgesine dokunmanız yeterlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz