TikTok yeni aracı Jump’ı kullanıma sundu

0
149 Okunma
tiktok jump

Sosyal medya devi TikTok kullanıcıların daha iyi iletişim kurmasını sağlayan Jump özelliğini tüm kullanıcıların deneyimine sundu. Daha önce belli kişiler için aktif olan özellik artık tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenebiliyor. TikTok Jump aracılığı ile yeni mini uygulamaları kullanıcılara sunmayı hedefliyor.

TikTok Jump ile yeni bir dönem başlıyor

tiktok jump

İlk olarak Şubat ayında kullanıma açılan Jump; sadece belli kişiler için aktifleştirilmişti. Bu sayede bazı içerik üreticiler paylaşımlarına harici kaynaktan içerik ekleyebiliyordu. Daha birçok işlevselliği beraberinde getiren özellik; geliştirilerek tüm kullanıcıların deneyimine sunuldu. Jump sayesinde artık çeşitli şirketler TikTok ekosistemine dahil olabilecek. Bu sayede kendi geliştirdiğiniz uygulama gibi hizmetleri TikTok üzerinden pazarlayabileceksiniz. Kısaca Jump mini uygulamaların yer aldığı özel bir program ve burada paylaşım yapabilmek için öncelikle TikTok’a başvuruda bulunmanız gerekiyor.

İşler tersine döndü: Clubhouse rakiplerinden bir özellik kopyaladı

Bu aracın ilk kullanımı ise Whisk adındaki yemek tarifi uygulaması ile gerçekleşmişti. Daha sonra farklı uygulamaların da geliştirilerek yeni bir Pazar alanına dönüştü. Şu anda Breathwrk, Wikipedia, Quizlet, StatMuse ve Tabelog gibi uygulamaları bünyesinde bulunduran platform; farklı hizmetler veriyor. Örneğin Breathwrk programıyla eğitimciler nefes egzersizi için uygulanması gereken aşamaları takipçilerini kısa videolar ile gösterebiliyor. İçerik üreticiler ile takipçileri arasında yeni bir bağ kuran TikTok her geçen gün ağını genişletmeyi planlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz