TikTok’un en ünlü 26 fenomeni!

0
843 Okunma

TikTok veya Çin’de bilinen adıyla Douyin ilk olarak Eylül 2016 yılında hayatımıza girdi. Kısa süre içerisinde büyük bir kitleye ulaşan sosyal medya uygulaması, uygulama içerisinde video oluşturma ve paylaşım yapmanın yanı sıra canlı yayın imkanı da sağlayarak gün geçtikçe de popülerleşmeye devam ediyor.

Popüler uygulama, her ne kadar ülkemizde daha cringe videolarla karşımıza çıksa da globalde oldukça yaratıcı videolarla karşımıza çıkıyor. Peki YouTube’dan bile daha hızlı bir şekilde büyük bir kitleye ulaşan 26 en ünlü TikTok fenomenleri listesinde kimler yer alıyor?

https://pembeteknoloji.com.tr/ortak-wi-fi-alanlarindaki-instagram-tehlikesi-19266/

En ünlü TikTok fenomenleri!

TikTok gün geçtikçe popülerliğini artırırken, birçok yeni fenomen de hayatımıza girmeye devam ediyor. Hızlı bir şekilde birçok YouTube içerik oluşturucusunun bile ulaşamadığı en büyük kitleye ulaşan 26 TikTok fenomenini sizler için listeledik.

Evde işleri kolaylaştıran Roomba i7 Plus satışa çıktı

Maverick Baker – 10.1 milyon

Maverick Baker, Oklahoma‘da yaşayan, popüler lipsync ve dans videoları üreten 18 yaşında bir TikTok fenomeni. Kişisel hesabında 10.1 milyonluk bir kitleye sahip olan Maverick, 6.3 milyon takipçisi bulunan “Cash and Maverick” adı altında da kardeşi Cash ile müzik içerikleri oluşturuyor.

En ünlü TikTok fenomenleri! - ShiftDelete.Net - Teknoloji Haberleri

Aslına bakarsak Baker ailesi sosyal medyada ailecek popülerler. Maverick, Cash ve kız kardeşi Lani, TikTok hesaplarında toplam 26.2 milyon takipçiye sahip.

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz