Uçaklarda sanal gerçeklik dönemi başlıyor

0
119 Okunma

Havayolu şirketleri uçuşlarda yolcuların en iyi şekilde vakit geçirebilmesini sağlamak için eğlence sistemlerini çok daha iyi hale getirebilmek için devasa yatırımlar yapıyorlar. Sanal gerçeklik hizmeti ile bunlara bir yenisi ekleniyor.

Birleşik Krallık’ın ulusal havayolu şirketi British Airways, Londra Heathrow – New York JFK havalimanı arasında gerçekleştirdiği uçuşlarda, birinci sınıfta seyahat eden yolculara sanal gerçeklik deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

 British Airways uçaklarda sanal gerçeklik başlatıyor!

Sanal gerçeklik hizmetinin yıl sonuna kadar eğlence sistemine dahil edileceği belirtilirken, ilk etapta sınırlı sayıda olması bekleniyor. Bu sayede yolcuların gökyüzünde kendi 3D sinemaları ile daha keyifli vakit geçirecekleri belirtiliyor.

2D, 3D veya 360 derece formatında çeşitli film ve belgesellerin izlenebileceği belirtiliyor. British Airways uçaklarında uçak içi eğlence sistemleri geliştiren bir firma olan SkyLights’ın sanal gerçeklik gözlüklerini kullanacağını açıkladı.

Matrix beyaz perdeye geri dönüyor!

Sanal gerçeklik gözlüğü kullanıcının oturma pozisyonu fark etmeksizin çalışabiliyor. Aynı zamanda uçuş korkusuna sahip olanlar için de büyük bir avantaja dönüşüyor. Zira, uçuş korkusunu yenmek için çeşitli meditasyonlar ve ses terapileri sanal gerçeklik ile uçuş boyunca yolcuya sunulacak.

Google büyük siteleri üzen bir hata ile uğraşıyor

Bu teknoloji daha önce Qantas gibi havayolu şirketleri tarafından yolculara sunuldu, ancak British Airways en iyi deneyimi sunacağını ve uçaklarında bunu yaygınlaştıracağını iddia ediyor.

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz