Tinder kullanıcıları artık dış görünüşünüze bakmayacak!

0
479 Okunma

Popüler arkadaşlık uygulaması yeni bir güncelleme ile karşımızda. “Keşfet” sayfasının altında yer alan yeni kısım ile birlikte kullanıcıları çok farklı bir deneyim bekliyor. Tinder, üyelerinin birbirlerini hiç görmeden flört edebilmelerini sağlayacak. İşte detayları…

WhatsApp, masaüstü sürümüne karanlık mod desteği geldi. Nasıl yapılır?

Tinder kullanıcıları artık dış görünüşe göre eşleşmeyecek

Popüler sosyal medya uygulaması Tinder, bugün yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncellemeyle birlikte gelen en büyük özellik ise “Blind Date” oldu. Kullanıcılar, birbirlerinin profillerini görüntülemeden önce etkileşime girip ve sohbet edecekler.  Böylelikle üyeler, fotoğraflar yerine kişilik ve sohbete göre birbirleriyle ilgili ilk izlenimlerini ölçebilecek.

Yeni keşfet bölümüyle birlikte, kullanıcıların dikkatini çekmekle kalmayıp yeni bir deneyime de yol açacak gibi gözüküyor. Kullanıcılar, “Blind Date” özelliğini kullanabilmek için birkaç zor soruyu cevaplamaları gerekiyor. Sorular genel olarak “Gömleğinizi kaç defa yıkamadan giyersiniz” gibi sorulardan oluşuyor.

Hedef kitlesi olarak Z kuşağını seçen Tinder, yaptıkları testler sonucunda “Blind Date” özelliğinin çok başarılı olduğunu vurguladı. Böylelikle %40 oranında daha başarılı eşleştirme sağladıklarını da vurguladı.

Geçtiğimiz yıllarda popüler uygulama, insanların 1 saniyede karar vermesiyle ilgili zan altında kaldı. “Yüzeysellik karşıtı” farklı uygulamaların da çıkmasına da sebep oldu. Gelen bu güncelleme ile birlikte, Tinder cephesinde neler gelişecek takip edeceğiz.

Tinder Ürün İnovasyonu Başkan Yardımcısı Kyle Miller, “Karşılıklı olarak konuşmanın, fotoğraflardan yapılabilecek önyargılar olmadan, birinin kişiliğini tanıtmasına izin vermenin gerçekten özel bir yanı var. Yeni Blind Date deneyimi, Tinder için tamamen yeni olan etkileşim kurmak ve bağlantılar oluşturmak için şaşırtıcı derecede eğlenceli, şaka tabanlı bir yol getiriyor.” açıklamasını yaptı.

Netflix’te yayınlanan “Tinder Avcısı” isimli reality show ile gündeme gelen sosyal medya uygulaması, avcısıyla ilgili bir karar verdi. Kadınları kandırarak kredi çekmelerini sağlayan kullanıcıyı uygulamadan yasakladılar. Ancak, reality show ile birlikte kullanıcıların dış görünüşe ne kadar önem verdiği de tekrar vurgulanmış oldu. “Blind Date” özelliği ile bu sorun çözülecek mi? Hep birlikte göreceğiz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz