Tivibu’dan çocuklara okula dönüş sürprizi

0
310 Okunma

Türk Telekom çatısı altında hizmet veren Tivibu, bu ay çocuklar için özel içerikler ve ödüllü festival filmlerini öne çıkarıyor. Okulların açılmasıyla beraber çocukların heyecanına ortak olmak isteyen dijital televizyon platformu, Okula Dönüş kategorisindeki filmlerin tamamını, tüm paketlere açıyor.

22 Eylül tarihine kadar Tivibu’da herhangi bir pakete sahip olan kullanıcıların erişim gösterebileceği bu fırsat; animasyon ve çocuk/aile türlerini kapsıyor. 30 tane Seç İzle içeriğinin haricinde, fiyatları 99 kuruşa kadar düşen 10 adet Kampanyalı Kırmızı Halı filmi de çocuklar için listeleniyor.

Çocuklara özel filmler bu ay Tivibu’da!

Çok sayıda animasyon filmi bu ay çocukları bekliyor. Bunlar arasında Lego Süper Kahramanlar: Aquaman – Atlantis’in Öfkesi, LEGO DC: Shazam – Sihir & Canavarlar, Lego Filmi 2,  Lego Batman Filmi ve Lego Ninjago Filmi gibi Lego filmleri yer alırken; ayriyeten Batman Bitmeyen Cadılar Bayramı 1-2, Batman İki-Yüz’e Karşı, Batman: Ninja Kaplumbağalar ve Örümcek Adam: Örümcek Evreninde gibi birçok süper kahraman filmi de platformda bulunuyor.

Elbette Tivibu bu konuda yalnızca animasyonlarla sınırlı kalmak istemiyor. Külkedisi Masalı: Şöhret Delisi, Nancy Drew ve Gizli Merdiven, Akıllı Soygun, Godzilla vs. Kong ve Gully gibi yapımlar da minik seyircilerini ekran karşısına bekliyor.

Tivibu eylül ayında yetişkinleri de unutmadı

Bu ay yalnızca çocukları değil, yetişkinleri de memnun edecek Tivibu, hem yerli hem de dünya sinemasından bol ödüllü filmleri platforma taşıyor. Bunlar arasında Jacques Audiard’ın Dheepan, Ken Loach’un Ben, Daniel Blake ve Rafi Pitts’in Benim Adım Nero yapımları öne çıkıyor.

Yerli filmlerden ise hemen Erden Kıral’ın Vicdan, Uğur Yücel’in Soğuk ve Zeki Demirkubuz’un Bulantı filmi dikkat çekenler arasında. Bunun yanı sıra Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan Nuri Bilge Ceylan da Kasaba, Mayıs Sıkıntısı, Uzak, İklimler, Üç Maymun ve Bir Zamanlar Anadolu’da filmleri ile sevenleriyle buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz