Togg T10X için ön sipariş nasıl verilir?

0
1.048 Okunma

Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg’un ilk modelinin ismi ve fiyatı açıklandı. Togg T10X olarak isimlendirilen ilk modelin fiyatı 953 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön siparişe açıldı. Peki Togg T10X için ön sipariş nasıl verilir?

Togg T10X satın almak için yapılması gerekenler

Togg T10X için ön sipariş süreci ve nasıl satın alınabileceği şirketin sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşıldı.

Merakla beklenen model, 2023 yılı boyunca çekiliş yöntemi ile belirlenen kullanıcılarla buluşacak. Bu sürece katılmak için ise 16 ve 27 Mart tarihleri arasında togg.com.tr veya Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş sürecini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Trumore uygulamasını daha önceden indiren kullanıcıların ise ön sipariş öncesinde güncelleme yapmaları gerekiyor.

Trumore uygulaması veya web sitesi üzerinden Tru.ID oluşturan ve giriş yapan kullanıcılar nakit veya kredi kartı ile cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Togg, ön sipariş süreci için her bir adımı detaylıca açıklayan görseller de paylaştı.

Togg T10X ön sipariş nasıl verilir

Çekiliş 28 Mart’ta yapılacak

Ön siparişin ardından çekiliş noter huzurunda 28 Mart tarihinde yapılacak. Dijital çekiliş sistemiyle ön sipariş sahipleri belli olacak.

Togg fiyat listesi belli oldu

  • V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL 
  • V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL
  • V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL

Togg, ön sipariş verenlerin sayısını açıkladı

Sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşım yapan Togg, “Bir teşekkürden <daha fazlası> 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7.734 kullanıcımız #T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin.” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz