Dinozor oyunu, Dino T-Rex telefona nasıl eklenir? İnternetsiz oynanabilecek oyun!

0
506 Okunma

Dino T-Rex, 7’den 70’e birçok kişi tarafından bilinen ve sevilen bir oyundur. Onu özel yapan ise internetin bağlı olmadığı durumlarda Google ana sayfasında istediğimiz kadar o oyunu oynayabilmemiz. Peki dizonozor oyunu Dino T-Rex nedir? Dino T-Rex telefona nasıl eklenir? İşte yanıtı…

Dino T-Rex oyunu nedir?

Google Chrome sayfasında bulunan dinozor oyunu, yalnızca internetin bağlı olmadığı durumlarda ortaya çıkıyor. İlk bakışta zor gibi görülen oyun, oynadıkça alışkanlık haline geliyor. İnternet bağlanana kadar ortaya çıkan oyun, oyunseverler tarafından da beğeniliyor.

Google chormedaki internetsiz oyun Dino T-Rex

Oyun, siyah ve beyaz olarak karşımıza çıkıyor. Piksel görünümdeki bir dinozor, sizin kontrol ettiğiniz sonsuz bir çizgi üzerinde koşuyor ve önündeki engelleri geçmesini sağlıyorsunuz. Bu hareketleri yaptırmanız için klavyenizin boşluk tuşuna basmak yeterli. İnternetsiz oynanan bu oyunu telefona nasıl ekleriz. İşte yapmanız gerekenler!

Dino T-Rex telefona nasıl eklenir!

Dino T-Rex oyunu Google Chrome’un klasik hale gelmiş oyunlarından biridir. Oyun alışıldığında oynamak o kadar kolaydır ki, internet bağlandığında oyuna devam edememek hayal kırıklığı yaratır. Bu oyunu telefon ana ekranınıza ekleyerek istediğiniz zaman oynamanız da mümkün. Peki nasıl?

Aşağıdaki belirttiğimiz adımları takip ederek oyunu Android telefonunuzun ana ekranına ekleyebilirsiniz.

  • Adım 1: Telefonunuzun ana ekranını açın ve boş bir alana basılı tutun.
  • Adım 2: Alt kısımda çıkan menüde Widget’lar bölümüne dokunun.
  • Adım 3: Çıkan seçenekler arasında Chrome bölümüne gidin ve genişletmek için dokunun.
  • Adım 4: Oyunu ana ekranınızda istediğiniz konuma sürükleyerek bırakın.

Artık oyununuz her daim oynamak için hazır. Ben bu adımlarla uğraşamam bana en kısa yolu gösterin diyenler için Dino T-Rex oyununu Google Play Store’dan da indirmek mümkün.

Peki siz en çok hangi oyunu seviyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz