Tom Holland’lı Netflix filminden yeni görseller geldi

0
772 Okunma
The Devil All The Time

Netflix film çekme ve yayımlama konusunda elini korkak alıştırmıyor ve hız kesmeden yoluna devam ediyor. Yakın zaman önce yayımlanan Netflix ağustos ayı ajandası da kullanıcıları mutlu etmişti. Bunların yanında Netflix The Devil All The Time adlı filminden görüntüler de gelmeye başladı.

Netflix izleyicileri yeni film The Devil All The Time için heyecanlı

Spiderman rolüyle kariyerini önemli bir noktaya taşıyan Tom Holland’ın başrolünde olduğu ve pek çok yıldız ismin de yer aldığı Netflix filmi “The Devil All The Time“dan ilk görseller göründü.

Netflix’te kullanıcılara sunulacak filmin konusu ise şöyle:

Filmde, Ohio ve Bati Virginia’da bulunan, farklı geçmişlerden gelen bir grup insanın hayatı konu ediliyor. Filmdeki karakterlerden biri, Güney Pasifik’teki katliamda işkence gören eski asker Willard Russell’dır.

The Devil All The Time

Russel karısı Charlotte’u kanserden kaybetmiştir. Bütün totemlerine ve dualarına rağmen onu kurtaramamış olmanın suçluluğunu üzerinde taşımaktadır. Seri katil bir çift olan Carl ve Sandy Henderson, uygun modeller bulup Amerika’nın otoyollarında fotoğraflarını çekip ardından onları öldürmek için diyar diyar gezmektedir.

Din adamı olan Roy ve fiziksel engelli, gitarsever yardımcısı Theodore ise çiğnedikleri kanundan kaçmaktadırlar. Tüm bunların ortasında ise William ve Charlotte’un yetim kalan oğulları Arvin Eugene Russell vardır.

The Devil All The Time-00

İkinci Dünya Savaşı’nın sonundan başlayan bu kişilerin hikâyesi 1960’lara kadar sürüyor. Peki bu karakterlerin hayatları nasıl bir hal alacak? Bunun cevabına filmi izlediğimizde ulaşacağız.

Film, Donald Ray Pollock‘ın aynı isimli 2011 yılında yayımlanmış romanından uyarlandı. Filmin yayımlanan görselleriyle birlikte 20. yüzyılın ortalarına doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Holland, filmde belli başlı travmaları atlatan genç bir adama hayat veriyor. Oynadığı karakter ise Arvin Russell oluyor.

The Devil All The Time-00

The Devil All The Time filminin zengin ve yıldızlar geçidi gibi olan oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

Tom Holland, Sebastian Stan Robert Pattinson, Bill Skarsgard, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska, Tracy Letts, Haley Bennett, Jason Clarke, Riley Keough, Gabriel Ebert ve Harry Melling yer alıyor.

The Devil All The Time-00

The Devil All The Time’ın yönetmen koltuğunda Antonio Campos oturuyor. Filmin Netflix’teki izleyicileriyle çok değil gelecek ayın 16’sında buluşması planlanıyor. Yani film bir aksilik çıkmazsa 16 Eylül 2020 tarihinde sinemaseverler ile buluşuyor.

Netflix Türkiye ağustos ayı ajandası belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz