Yeni gelecek mühendisi galerisi Londra’da açılıyor!

0
136 Okunma
Londra Ulaşım Müzesi, yarının mühendislerini hedefliyor!

Londra Ulaştırma Müzesi’nde açılacak yeni bir sergi,  gençlere,  ulaşım mühendisliğini “uygulamalı” olarak deneme şansı sunuyor! Mühendislik için yeni nesil mühendislere ilham vermek ve ilgi çekici olmak önemli bir konu. İşte  tam olarak bunu başarmayı amaçlayan Londra Ulaştırma Müzesi, yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Londra Ulaşım Müzesi, yarının mühendislerini hedefliyor!

19 Ekim Cuma günü açılacak Yeni Gelecek Mühendisi galerisi, gençlerin ulaşım mühendisliği dünyasını keşfetmelerine yardımcı olacak. Londra Ulaştırma Müzesi, mühendislerin gelecekte yapabilecekleri farklı işlerin çeşitliliğini anlamalarına yardımcı olacak.

Ziyaretçiler, Londra’nın yeni Elizabeth hattında (Crossrail) çalışacak Bombardier Aventra trenlerinden birinden esinlenerek modern bir treni deneyimleyebilecek. Fix That Train, teknolojinin nasıl yardımcı olduğuna dair bir zorluk sunacak. Başka bir sergi olan Go With The Flow, biletlemenin nasıl geliştiğini keşfedecek. Gelecekteki bir dünyada taşıt kullanıcılarının kendi biyometrik biletleri haline nasıl gelebileceğini anlatacak.

Ziyaretçiler, aynı zamanda sağlıklı ve iyi bağlanmış sürdürülebilir bir şehir yaratmak için saat yarışlarına karşı yarışacak. Bir masa üstü oyunu olan Shape Your City sergisi ile şehir planlaması ile ilgili gelecekteki zorlukların bazılarını da keşfedebilecekler.

Son olarak, genç insanlar, ne tür bir mühendis olduklarını, hangi kişilik tipini çalıştıklarını ve uygun bir gelecekteki iş seçerek, yeni selfie rollerinde kendilerine ait yeni bir fotoğrafla fotoğraflarını çekecekler.

Londra Ulaşım Müzesi’nin Gelecek Mühendisleri galerisi, 19 Ekim Cuma günü açılıyor. Müze Covent Garden’ın kalbinde yer almakta. Çocuklar ücretsiz olarak girebilecek. Yetişkinler ise £ 16.00 ‘a bu deneyimi yaşayabilecek. (imtiyazlar 13.50 £).

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz