Türkiye’nin gururu Şahsiyet Meksika için uyarlanıyor!

0
452 Okunma
turkiyenin-gururu-sahsiyet-meksika-icin-uyarlaniyor-3

Puhu TV orijinal dizisi Şahsiyet Meksika televizyonlarında yayınlanmak için uyarlanıyor. Önümüzdeki ay çekimlerine başlanacağı öğrenilen dizi El Asesino Del Olvido adıyla izleyiciyle buluşacak.

turkiyenin-gururu-sahsiyet-meksika-icin-uyarlaniyor-1
İnternet dizisi Şahsiyet, Uluslararası Emmy Ödüllerinde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde Haluk Bilginer’e ‘Agah Beyoğlu’ rolü ile ödül kazandırmıştı. Şimdi ise başarıdan başarıya koşan Şahsiyet Meksika için uyarlanıyor. Onur Saylak‘ın yönettiği senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Hümeyra ve Müjde Ar gibi başarılı isimler bulunuyor.

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Haluk Bilginer rüzgarı

 

Dizi, 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli Ağah Beyoğlu(Haluk Bilginer)’nun hayatını ve etrafında gelişen hikayeler üzerine kurulu. Bununla beraber dizi, cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın (Cansu Dere) beklenmedik şekilde kesişen yollarını, polisiye-gerilim türünde anlatıyor.

turkiyenin-gururu-sahsiyet-meksika-icin-uyarlaniyor-2
Meksika’da El Asesino Del Olvido (Before I Forget – Unutmadan Önce) ismiyle yayın hayatına girmeye hazırlanan dizi 10 bölümden oluşacak. El Asesino Del Olvido kadrosunda baktığımızda bizleri Narcos dizisinden tanıdığımız Damián Alcázar ve Paulina Gaitán karşılıyor. Şubat ayında prodüksiyona gireceği öğrenilen yapımın yönetmen koltuğunda ise Ernesto Contreras oturacak. Yayın hayatına ne zaman gireceği henüz bilinmeyen dizi, Şahsiyet kadar başarılı olacak mı izleyip göreceğiz.

2019’un sosyal medyada en popüler dizi çiftleri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz