The Witcher anime filmi Netflix’e geliyor!

0
425 Okunma
the-witcher-anime-filmi-netflixe-geliyor

Netflix The Witcher’ın yakaladığı başarıdan yararlanmaya devam ediyor. The Witcher anime filmi Netflix’e geliyor. Fantezi drama türündeki Amerikan yapımı internet dizisinin anime filminin ismi ise The Witcher: Nightmare of The Wolf olacak. Filmin senaryosu için yine aynı dizinin ilk sezonunun senaryosunu yazan Beau DeMayo ile anlaşma yapılmış olabileceği belirtiliyor.

Dizinin Netflix’te 76 milyon seyirciye ulaştığı biliniyordu. Durum böyleyken Netflix’in, dizinin anime filmi versiyonunu çekmesi dizinin 2. sezonunun geleceğini de düşünürsek her açıdan daha kolay olacak gibi duruyor.

the-witcher-anime-filmi-netflixe-geliyor-1

Dizinin konusu; Yalnız bir canavar avcısı olan Henry Cavill’in canlandırdığı Rivyalı Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu, güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensese doğru savurur. Şimdi üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer hâline gelen Kıta’da yollarını bulmayı öğrenmelidir.

 The Witcher anime filmi için “Kıtaya bakan yeni bir tehdit”in yanı sıra, olay örgüsü hakkında fazla bir şey söylenmiyor, ancak taraftarlar projeye bağlı yetenekleri beğenebilirler.

Türk bilim kadınları bizi gururlandırıyor: ABD’den ödül!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz