Twitch iki yeni özelliği ile kullanıcı deneyimini arttıracak

0
165 Okunma
Twitch

Popüler canlı yayın platformu Twitch, iki yeni gelişme ile gündemde. Kullanıcı deneyimini arttıracak ve aboneleri memnun edecek bu yeni özelliklerden bir tanesi iOS cihazlar için özel nitelikte. İşte platformun yeni özellikleri.

iOS için aylık yinelenen abonelik geliyor

Aylık abonelik sistemi ile çalışan bu platform artık iOS tarafından otomatik olarak yinelenebilecek. Konu ile ilgili açıklama şu şekilde;

2019 yılında iOS Abonelik Jetonlarını kullanıma sunarken amacımız iOS izleyicilerimizin favori Twitch kanallarına abone olabilmelerine olanak sağlamaktı. Bildiğiniz gibi, aboneler, etkin olan kanallarda reklamsız izleme, abonelere özel sohbet, özel ifadeler ve Twitch deneyimini zenginleştiren daha başka avantajlardan yararlanıyorlar. Fakat topluluğumuzun söylediğine göre, iOS’ta Abonelik Jetonu ile alınan abonelikler yinelenmediği için kullanıcıların abonelik avantajlarından kesintisiz olarak yararlanabilmelerine ve favori yayıncılarını istikrarlı olarak destekleyebilmelerine engel oluyormuş. Dolayısıyla, biz de değişikliğe gitmeye karar verdik. Bugünden itibaren; iOS üzerindeki izleyicilerimiz Twitch uygulamasını en son sürüme güncelleyerek yinelenen abonelik satın almaya başlayabilirler. Uygulama güncellendikten ve var olan abonelik jetonları kullanıldıktan sonra, sadece üç dokunuşla abone olmak mümkün olacak. Abone olun. Onaylayın. Satın alımı onaylayın. iOS kullanıcıları artık aktif aboneliklerini sürdürmek istedikleri müddetçe abonelik avantajlarına erişimi kaybetmekle ya da abonelik serisini kaybetmekle karşı karşıya kalmayacaklar. Ayrıca, topluluğa ve tekil kullanıcılara abonelik hediye etmek de çok daha kolay.”

Yepyeni bir sosyal medya geliyor: Truth Social

Kısaca artık iOS kullanıcıları artık iptal etmedikleri sürece otomatik olarak abonelik yineleyebilecekler. Özellik güncelleme sonrasında aktif hale gelecek.

Canlı yayınlar için geri sarma dönemi başlıyor

Canlı yayın sistemi üzerine kurulu bu platform her geçen gün kullanıcı deneyimini arttıracak özellikler ile gündeme geliyor. Akıp giden yayını takip etmek her zaman çok kolay olmayabiliyor. Bu dezavantajı ortadan kaldıracak yeni özellik test edilmeye başladı. Artık canlı yayınları geri sarma butonu sayesinde geriye sararak izlemek mümkün olacak. Bu sayede takip ettiğiniz yayınların her saniyesine hakim olabileceksiniz. Yayını geriye aldığınızda diğer kısmı kaçırmamanız için resim içinde resim özelliği aktif hale gelecek. Bu sayade tüm yayını eksiksiz izleyebileceksiniz. Özellik kısa süre içerisinde bazı kullanıcılar için açılacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz