Twitter Blue abonelikleri artık dünya çapında mevcut

0
70 Okunma

Görünüşe göre dünya çapında daha fazla insan Twitter Blue’ya erişebilecek. Şirket, hizmetin artık küresel olarak kullanılabilir olduğunu ve kullanıcılara abonelik hizmetinin tüm harika özelliklerini deneyimleme şansı verdiğini tweetledi. 

Ücretsiz ‘mavi tik’ler kaldırılıyor

Twitter Blue söz konusu olduğunda çok sayıda avantaj vardır. Kullanıcılar, tweet‘leri düzenleme yeteneği ile daha uzun ve daha kaliteli videolar yayınlama olanağına sahiptir. Bunlar harika avantajlar olsa da, insanların premium hizmete abone olmasının belki de en önemli nedenlerinden biri, kullanıcıların bir telefon numarası kullanılarak yapılan onayla mavi bir doğrulanmış onay işareti alabilmeleridir. 

Onay işareti hiçbir şey yapmasa da Twitter, standart bir kullanıcıyı doğrulanmış bir kullanıcıdan ayırmak için uzun süredir işaretçiyi bir sembol olarak kullanıyor. Bu, oldukça uzun bir süredir kullanıcılar tarafından gıpta ile bakılan bir “istek” olmuştur ve Blue ile artık mavi çek almanın yolunu satın alabilirsiniz.

Yukarıdakilerin hepsine ek olarak, kullanıcılar ayrıca 4.000 karaktere kadar uzun biçimli gönderileri tweetleyebilir ve tweet’leri kaydetmek için bir yer imi klasörü kullanabilir. Platform, bu noktada uygulanmamakla birlikte, abone olanlara görüntülenen reklamların azaltılacağı ve arama, bahsetme ve yanıtlar söz konusu olduğunda öncelik verileceğinin de sözünü verdi. 

Eğer ilgileniyorsanız, Twitter web sitesine göz atabilir ve Twitter Blue bölümünü seçebilirsiniz. Aynı işlemi iOS uygulamasında da gerçekleştirebilirsiniz. Sadece uygulamadan abone olursanız daha fazla ödeyeceğiniz konusunda uyarılırsınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz