Twitter kullanıcıları bir dertten daha kurtuluyor

0
91 Okunma
twitter sesli direkt mesaj özelliği

Twitter son dönemlerde kullanıcı deneyimi ve kontrolünü arttıran özellikler üzerinde çalışmaya başladı. Yakın zaman önce atılan tweetlere yorum yapma kısıtlaması getirmenizi sağlayan sosyal medya devi; yeni özellik haberi ile kullanıcıları bir dertten daha kurtarıyor. Unmention ile artık istemediğiniz konuşmalar arasında yer almayacaksınız.

Unmention özelliği ile istemediğiniz sohbetlerden ayrılın

Unmention özelliği ile istemediğiniz sohbetlerden ayrılın

Gizlilik özellikleri sorumlusu Dominic Camozzi yeni özellik hakkında bir paylaşım da bulundu. Twitter üzerinden paylaşılan bilgilere göre özellik henüz geliştirme aşamasında ve kullanıcı geri bildirimlerini bekliyor. Twitter muhabbetlerini sürdürmenize yarayan mention özelliği; kullanılabilirliği kadar başınıza dert de olabiliyor. Artık istemediğiniz bir kullanıcı sizi tweete etiketlediğinde Unmention özelliği ile sohbetten ayrılabileceksiniz. Bu özelliği aktif ettiğinizde artık ilgili tweetlere profilinizde bulunmayacak ve herhangi bir bildirim almayacaksınız.

Henüz test aşamasında olan özelliğin kullanıcılara sunulup sunulmayacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca bu özelliğin tüm kullanıcılar yerine sadece “Blue” abonelerine özel olması da beklentiler arasında. Henüz global olarak kullanıma açılmayan ücretli abonelik sistemi; normal abonelere göre farklı özelliklere sahip. Tweete geri al seçeneği, okuma modu ve yer işaretleri klasörü bu özelliklerden birkaçı. Unmention özelliğinin de tıpkı bunun gibi ücretli abonelere sunulma ihtimali var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz