Twitter kullanılmayan hesapları silmekten vazgeçti

0
421 Okunma

Geçtiğimiz günlerde Twitter, altı aydan fazla bir zamanda twitter hesaplarını kullanmayanların hesaplarını sileceğini açıklamıştı. Hatta bu uygulamayı 11 Aralık tarihinden itibaren giriş yapılmayan her hesabı sileceğini bile belirtmişti. Ama o kadar çok tepki topladı ki bu fikir uygulamaya geçilmeden vazgeçildi, şimdilik.

 

 

 

Twitter yetkilileri tepkiler üzerine uygulamayı askıya aldı

Çoğu twitter kullanıcısı bu olaya karşı çıktı. Tepki gösterilmesinin en büyük nedeni ölen yakınlarının hesaplarının silinmesini istemediklerinden dolayıydı aslında. Bu duygusal tepkileri twitter yetkilileri görmezden gelmedi.

Yetkililer, bu durumu artık göz önünde bulunduramadıklarını, hayatını kaybeden kullanıcılarının hesaplarını bir anıt haline getirmek için alternatif yöntem bulana kadar bu politikadan vazgeçtiklerini aktardı.

Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklılığı ile Instagram’a yine damga vurdu

 

Politika kabul edilseydi büyük çaplı bir temizlik olacaktı

 

Eylül ayında açıklanan verilere göre Twitter’da toplam 145 milyon kullanıcı var.

Sosyal medya devi, ilk defa böyle bir politika uygulamayı düşünüyordu. Şirket aslında aktif olmayan hesapları ve bu hesapların takipçi sayılarını düşürerek gerçek bir rakama ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Uygulama eğer kabul edilseydi yavaş yavaş yapılması planlanıyordu.

Bu politika eğer tamamlanmış olsaydı ilk olarak ABD dışında başlaması öngörülüyordu. Aynı zamanda şirket, ileride hesaba giriş yapan ancak onun dışında hiçbir etkileşimde bulunmayan hesaplara da aynı uygulamanın uygulanacağını belirtti.

Penti yeni çoraplarıyla kadınlara destek oluyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz