Twitter “Mavi tik” başvurularını durdurdu

0
150 Okunma
Twitter Mavi tik başvurularını durdurdu

Sosyal medya platformunda uzun süredir başvuruya kapalı olan verification; yani mavi tik ya da doğrulanmış hesap başvurusu geçtiğimiz haftalarda yeniden başvuru almaya başladı. Twitter yaşanan yoğunluk nedeni ile başvurular yeniden durdurdu.

Mavi tik almak isteyenler bir süre daha bekleyecek

Twitter

Uzun yıllardır kapalı olan mavi tik başvurusu, yeniden açılması ile büyük ilgi çekti. Bu rozeti sadece önemli kişi ve kurumlara vermek isteyen Twitter; başvuruda bazı şartlar arıyor. Mavi tik rozeti almak için; Devlet Kurumu, şirketler, markalar ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, haber kuruluşları, gazeteciler eğlence, spor ve e-spor aktivistleri, organizatörler ve etkili diğer kişiler başvurabiliyor. Sadece bu kriterdeki kişilere verilmesi planlanan rozet için tahmin edilenden fazla başvuru gelince, başvurular bir süreliğine daha durdu.

WhatsApp veri politikasında geri adım attı

Twitter artık bu süreleri böyle devam ettirecek. Başvurular belli bir süre için açılıp sonrasında tekrar duracak. Bu sayede başvuru yapan hesapların bekleme süreleri daha kısa olacak. Uzun bir süredir beklenen bu gelişme için şimdilik başvuru yapamayanların bir süre daha beklemesi gerekecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz