Twitter mavi tik başvurusunu yeniden açtı

0
89 Okunma
twitter sesli direkt mesaj özelliği

Geçtiğimiz günlerde yoğunluk sebebi ile mavi tik başvurularını kapatan Twitter; bugün başvuruları yeniden açtı. Profesyonel hesapların heyecanla beklediği başvurulara talep oldukça fazla.

Mavi tik başvuruları yeniden başladı

Twitter Mavi tik başvurularını durdurdu

Uzun yıllardır beklenen mavi tik başvuruları özellikle profesyonel hesaplar için önem arz ediyor. Herkese bu etiketi vermeyen Twiter; bu konuda oldukça seçici davranıyor. Başvuru yoğunluğundan dolayı geçtiğimiz günlerde kapanan mavi tik başvuruları; bugün erken saatlerde yeniden aktif oldu. Fakat henüz yeni başvurulara ne kadar zaman da yanıt verileceği bilinmiyor. Uzun süredir bekleyen kullanıcıların yoğun ilgisi sebebi ile ekipler artık başvurulara yetişmekte zorlanıyor.

Bu hafta yeniden aktif edilen mavi tik için başvuru formu yeniden aktif hale geldi. Artık uygulama üzerinden başvuruları yapmanız mümkün. Fakat bu sürecin ne kadar süreceği henüz kesin değil. Twitter’dan bu onayı almak için sadece başvurmanız yetmiyor. Platform sizden bazı şeyleri talep ediyor. Mavi tike başvurmak için hesabın; hükümet ve hükümet yetkilisi, gazeteci, şirket, haber kuruluşu, marka, eğlence organizasyonu ve dini lider, ünlü, spor takımı, aktivist, organizatör, influencer, bilim insanı, akademisyen olmanız gerekiyor. Tüm bu kriterleri karşılamanız ve son 12 ayda resmi topluluk kurallarını ihmal etmemişseniz mavi tik alabiliyorsunuz.

Atiye’nin final sezonu fragmanı yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz