Twitter sesli DM özelliğini test etmeye başlıyor

0
120 Okunma
twitter sesli DM, sesli DM,

Twitter daha önce sadece iOS için sesli tweetler özelliğini kullanıma açmıştı. Bu özelliğin gelmesinden sonra bazı kullanıcılar özelliği eleştirirken bazı kullanıcılar ise özelliği sevdi. Bu özellik şimdi ise direkt mesaj kısmına da gelecek. Sosyal medya devi şirket, sesli DM özelliğini test etmeye başladı.

Twitter sesli DM özelliğini test edecek

Tweetlerde kullanılan sesli mesaj özelliğinin artık mesajlaşma bölümüne de gelecek olmasıyla Facebook ve Instagram’ın ardından Twitter da kullanıcılarına geç de olsa bu kolaylığı sağlamış olacak. Android işletim sistemiyle uygulamayı kullanan kişiler sesli tweet özelliği geldiğinde kendileri kullanamadığı için uygulama üzerinden serzenişte bulunmuştu.

twitter sesli DM, sesli DM,

Mesajlaşma üzerinden de artık sesli mesajlaşma yapılacak ancak görünen o ki yine sadece iOS kullanıcıları bu özellikten yararlanabilecek. Özellik ilk olarak çoğu yeni güncellemede olduğu gibi Brezilya’da test edilecek. Sesli mesajın arayüzü ise tweetlerde olduğu basit bir tasarıma sahip olacak. Gelen sesli mesajlar kötü niyetli olursa mesaj bildir seçeneği ile raporlanabilecek.

Twitter direkt mesajlar ürün müdürü Alex Ackerman-Greenberg The Verge’e attığı sesli mesajda “İnsanların Twitter’daki sohbetlerde kendilerini nasıl ifade edecekleri konusunda daha fazla seçenek istediğini biliyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Pinterest, iOS 14 gelince günlük indirme rekoru kırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz