Twitter sesli mesaj özelliğini denemeye başladı

0
160 Okunma
twitter sesli direkt mesaj özelliği

Uzun bir süredir beklenen sesli direkt mesaj özelliğini bazı ülkeler için kullanıma sundu. Sesli mesaj özelliği şimdilik sadece Japonya, Hindistan ve Brezilya’da test ediliyor. Özelliğin kısa zaman da tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Twitter sesli direkt mesaj özelliği nedir?

Sosyal medya platformlarından alıştığımız sesli mesaj özelliği artık Twitter için de kullanılabiliyor. Bu özellik şimdilik 3 ülkede kullanılıyor.  İlk olarak Hindistan’da kullanıma sunulan özellik TwitterIndia üzerinden duyuruldu.

Sesli direkt mesaj özelliği sayesinde mesajlara 140 saniyelik ses kayıtları ile cevap verebiliyorsunuz. Geçtiğimiz aylarda bahsedilen özellik şu an için sadece test ediliyor. Yeni özellik ile ilgili Twitter Hindistan Genel Müdürü Manish Maheshwari şu açıklamayı yaptı,

“Hindistan, Twitter için öncelikli bir pazar bölgesi ve bu nedenle birçok yeni özellik ilk önce ülkemizde test ediliyor. Direkt sesli mesaj özelliği sayesinde kullanıcıların duygularını daha gerçekçi bir şekilde aktarmasına olanak sağlayacağımız için çok heyecanlıyız.”

Özelliğin tüm dünyaya ne zaman sunulacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat tahminlere göre tüm sosyal medya platformlarında kullanılan bu özellik için çok uzun süre beklemeyeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz