Twitter Spaces rekabeti arttırıyor; web’de kullanılabilecek

0
226 Okunma
Twitter Spaces nasıl kullanılır?

Clubhouse uygulaması kısa zamanda tüm dünyada popüler hale geldi. Bu popülerliğin ardından diğer sosyal medya platformları Clubhouse’a benzer özelliklerin üzerinde çalışmaya başladı. Bu platformlardan biri olan Twitter, Clubhouse ile benzer kriterle sahip Twitter Spaces’in yakında masaüstü kullanıcıları için web‘de kullanılabileceğini açıkladı. İşte detaylar:

Twitter Spaces web’e geliyor

Bilindiği üzere Clubhouse, yalnızca iPhone kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Ancak Twitter Spaces hem iOS hem de Android’te kullanılabilmekte. Rekabeti arttırmayı hedefleyen Twitter, yeni bir adım atarak Spaces’ı masaüstüne de taşıyacağını açıkladı. Kullanıcı sayısı her gün daha da artan Twitter Spaces’in web’e taşınmasının büyük bir avantaj olacağı düşünülmekte.

Twitter Spaces ekibinde çalışan bir geliştirici yaptığı paylaşım ile masaüstü arayüzünün nasıl göründüğünü bizlere göstermiş oldu. iOS’ta mevcut olan Spaces şu anda iPad’de çalışmıyor ancak yeni gelen bilgilere göre masaüstü sürümü özelliği ile birlikte uygulamanın iPad’de de etkinleştireceği düşünülmekte. Son olarak Twitter Spaces‘ın web’de ne zaman kullanılabilir olacağını henüz belirtmedi.

Twitter Spaces kullanıcı sayısını arttırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz